Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kést hordhatok magamnál...

Paris hilton kérdése:

Kést hordhatok magamnál önvédelmi célból?

Figyelt kérdés

A lényeg az ,hogy megfenyegetett egy 25 éves nő ,hogy tudja,hogy a férjével kavarok és kikaparja a szemem meg agyonver a 2 testvérével együtt,akik szintén lányok és 20 évesek. De kavarásról szó sincs ,a férje beszélgetett velem múltkor az üzletben és ez a nő betegesen féltékeny már több csajt megtépett. De nekem semmi kedvem ezekkel az idiótákkal leállni verekedni,olyanon ami meg se történt,paprikaspray amúgyis mindig van nálam de ugye azt 3 ember ellen nemigen tudnám használni.Ha kést hordanánk magamnál az még önvédelmi eszköznek minősül? Persze soha nem használnám, max. elővenném ,ráijeszteni ezekre a p..a.

Vagy tudtok valami más önvédelmi eszközt? Én 21 éves lány vagyok.

2012. jún. 15. 08:33
1 2 3
 21/24 Napkiraly ***** válasza:
én nem állítok ilyet, nem beszéltem származásról. Ettől függetlenül Alaptörvényből fakadó jogom, hogy véleményem legyen pl az általad említett cigányokról,ezt azonban most nem kívánom leírni. Tényleg, nem értem, te miért asszociálsz a cigányokra a kés kapcsán? Én csak a leszakadt integrálandó néprétegekre utaltam, az integráció során pedig természetesen toleránsabbnak kell lenni velük szemben
2012. jún. 18. 12:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Ha véleményed van a cigányokról az megint téged jellemez hisz nem ismerheted minden tagját.Neked reális véleményed teszem azt max. G.Jánosról,O.Richárdról vagy bárki másról lehet akik esetleg cigány származásúak.De hogy egy egész népcsoportról véleményt alkoss miközben még az 1 százalékukat sem ismered eléggé szubjektív vélemény alkotás,szerintem.
2012. jún. 18. 15:36
 23/24 Napkiraly ***** válasza:
Maximálisan egyetértek, és javaslom ismerd meg roma népességünk minden tagját,hiszen te sem tudsz másképp véleményt alkotni. Javaslom tehát, hogy kezdj országjárásba és kezdd el megismerni a nálunk élő cigány népességet, keresd fel őket lakóhelyükön,és legyél velük közvetlen, nem szabad előítéletesnek lenned.
2012. jún. 18. 17:41
 24/24 anonim válasza:
Hordhatsz de 8cm vagy az alatt. Ahhoz meg egy külön szakma kell hogy kirúgják a kezedből vagy elvegyék...
2014. jún. 9. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!