Bemutatkozó levelet kell írnom egy családnak, au-perkedés miatt. Miket írjak magamról?
Igen, tudom, nekem kellene ezt tudnom, ezt csak így általánosságban kérdezem..
hobbi, suli, pl azt h mi a kedvenc kajám..
Beleírhatom, hogy katolikus vagyok?
Köszi:))
21l
Ezt találtam neked: Az iratok elkészitésénél érdemes szem elõtt tartani, hogy ezek adják rólad az elsõ benyomást, ami alapján kiválasztanak. A cél a munkavállalás, igy legfõképpen azokat a tulajdonságaidat érdemes hangsúlyozni, amik az au pair munkára alkalmassá tesznek. Egy kézzel irott, angol nyelvû, "Dear Family" kezdetû bemutatkozó levél - (csak keresztneveket használj a levélben és a cimedet sem kell feltüntetni)- legalább egy A4-es oldal - Személyiségjegyek, érdeklõdés, hobby, eddigi, a gyerekekhez kötõdõ bármilyen tevékenység, szeretsz-e és tudsz-e házimunkát végezni, miért szeretnél Angliában au pairként dolgozni, rátermettnek érzed-e magad az au pair munkára, tervek a jövõre stb. Miért szeretnél hivatásos Au Pair-ként dolgozni?
Melyik korosztállyal szereztél már tapasztalatot?
Írj magadról, családodról és a barátaidról!
Miért gondolod, hogy alkalmas vagy Au Pairnek?
Mindkét válaszolónak nagyon köszönöm, sokat segítettetek.
Ausztriába szeretnék majd menni, 1 évre körülbelül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!