Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen bemutatkozó szöveget...

Milyen bemutatkozó szöveget írjak a blogomra? 14/L

Figyelt kérdés

Bocsesz, de nem tudtam, hogy melyik kategóriába írjam, és azért gondoltam, hogy ide kellene, mert talán többen nézik ezt a kategóriát. :)

Na szóval van egy blogom, ami leginkább körmökkel kapcsolatos. Biztos láttátok már itt, mert tettem fel a bloggal kapcsolatban kérdéseket. Körömápolás, köröm ötletek, színek, meg most is lesz majd egy olyan, amibe leírom, hogy mi lesz az idei divat. Meg hogyha az oldalsávban a szavazat lejár (eddig úgy tűnik), hogy az outfit nyer, szóval olyan bejegyzések is lesznek. Kellene egy jó kis bemutatkozó szöveg, amit az oldalsávban a porfilnál lehetne látni. Valami vagányabb szöveg kellene, amiben benn vagy az, hogy 14 éves vagyok, szeretek körmöt festeni, meg szeretek nevetni, mosolyogni, meg ilyenek. :D az öltözködésem vagány... Szóval, hogy ezek benn legyenek, és valami jó kis szöveg, olyan ami ütős. :D Szóval biztos értitek. :) Jó lenne, hogyha szavaznátok is, még pár percig lehet. :) Örülnék neki, tényleg !:)

[link]

2012. febr. 27. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Ha egy bemutatkozást sem tudsz megírni szerintm ne próbálkozz a bloggal...

Az meg pláne gyönyörű, hogy idegenekkel akarod megiratni:D Csak gratulálni tudok!

2012. febr. 27. 14:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Most minek bunkóskodni? Tudom, igen szerencsétlen vagyok, csak ötletem nincs ilyenhez. Fogalmazni azért tudok.

Biztos lenne valaki aki olyan rendes, és segít. Szerintem nem nagy kérdés. :)

2012. febr. 27. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
De nagy kérés. Utána is majd segítséget kérsz, hogy mit írj a bejegyzésben? A blog a saját kreatív munkádról szól!!!
2012. febr. 27. 14:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Ilyenen kiakadni...
2012. febr. 27. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Én nem akarok egyáltalán bunkó lenni, de igazuk van az előttem íróknak.

Ezt saját magadnak kell megírnod. Mi nem ismerünk. Különben is nem kérheted vadidegen emberektől hogy helyetted agyaljanak egy szöveg megírásán. Mert nem fognak.

Amúgy dicséretes hogy ilyennel foglalkozol, de mindenki saját magának kaparja ki a diót... ugye érted.

2012. febr. 27. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj úgy írd meg ahogy akarod, így a saját személyiséged lesz benne, nem pedig más szerkesztése.
2012. febr. 27. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Elég egyöntetűek a válaszok, ebből is levonhatod a konklúziót, hogy nem a válaszadókban van a hiba, hanem a kérdés kritikán aluli.

A korodból adódhat, hogy még naiv vagy, de senki sem tesz idegeneknek erőfeszítéseket ingyen.

2012. febr. 27. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

Bevallom, kellemes meglepetést okoztál a blogoddal. Előre féltem, hogy egy rozsaszín, hello kittys, csillámos, smileykkal, netszlenggel telerakott undormányt fogok találni a linked alatt, szóval ehhez képest tényleg kellemes a csalódás :D

Építő jellegű kritikával tudnék szolgálni - a bemutatkozás kiagyalását rád kell hagyjam, elvégre mégiscsak te ismered jobban magad, bár tudom, ez a legnehezebb rész, és itt a legkönnyebb elcsúszni :P

Az első benyomás összességében jó, két dolog van, ami erős javításra szorul. Az egyik a használt lakkok minősége - persze, vannak az Essence-nek is jó lakkjai, én pl az alaplakkjukat használom egy ideje, de azon kívül szinte az összes többi darabjukkal rossz tapasztalatom volt, nagyon hamar le tudnak kponi. Nem ártana komolyabb fajtákat is tesztelned, mert így a harmadik Essence lakkokkal teli oldal után már elég gagyi hatást kelt a blogod. Igaz, én sem vagyok egy nagy májer lakkokban, meg a mondás is, kinek a pap, kinek a papné, mert én pl pont a Moyra lakkokért vagyok megőrülve, amit más lehet, hogy ki nem állhat. Szóval, komolyabbak alatt értem azt, hogy egy kategóriával feljebb az árlistán. Az Avon már haladás, bár azoknál is inkább a ki kell fogni kategória. De gondolok konkrétan olyanra, hogy Astor, MaxFactor, Rimmel, amikről persze mindenki tudja, hogy jók (pl a Rimmel körömerősítője nálam csodákra képes), de talán emelnének a színvonalon, ha róuk is áradoznál egy sort ;)

Az látszik, hogy van kreativitásod a lakkokhoz, sok kitartással és persze gyakorlással hamarosan nem kell háromszor nekiállnod egy komolyabb mintához, de azért adnék egy tippet: mikor felkened a lakkor, ne menj fel egészen a körömágyig, mert a képeid elnézve ott szinte mindig elég csúnyára sikerült, és, ha jól sejtem, pár napra rá fel is jött a vége. Ne tuszkold fel a lakkot az ecset végével, hanem próbáld úgy felvinni, hogy a lakk és a körömágy között legyen egy nagyon kicsi rés, kb így:

http://www.youtube.com/watch?v=6i7dcLUjcGE&feature=g-vrec&co..

Ezzel megspórolod az utólagos lemosás legnagyobb részét is. Egyébként a készítő még elég sok hasznos tippet ad ;)

2012. febr. 27. 15:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megértettem. :D Utolsó válaszoló, tényleg tök köszi neked is. :D (Főképp neked. :D ) Amúgy ebből is látszik, és rá merem fogni arra, hogy nem vagyok még elég érett, hogy ilyen blogot is vezessek....
2012. febr. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!