Változhat valaki?

Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy persze igen változhat,de ha én szóvá teszem,akkor az van,hogy miattam kell megváltozni,és senki nem tud mások kedvéért.Csak évek multán lehet valakiből más ember.?
2012. jún. 13. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
nem...
2012. jún. 13. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik.
2012. jún. 13. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet
2012. jún. 13. 18:24
 4/8 anonim válasza:
Vannak akik belatjak, hogy hibaztak.
2012. jún. 13. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:

az ember hasonul egy idő múlva mindazokhoz, akik a környezetében vannak.

tehát ő is hasonulni fog hozzád,amihez csak annyi kell, hogy ami nincs meg benne, benned legyen meg és ő ezt lássa, és lássa azt is erre te kimondottan büszke vagy először észre sem veszi, aztán fel se fogja, majd nem foglalkozik vele, de utána meglátja, és értékeli és akkor jön el az, hogy kialakul benne az, hogy akarni fogja, hogy az benne is meglegyen.

nos ez az az akarat, amitől megváltozik mindenki. a saját akarat. mások csak ebben tudnak hatást gyakorolni, ami meg ilyen időrabló folyamatok tömkelegével jár, meg a te idegfelőrlődéseddel. ami pont nem szerencsés, mert ha negatívat sugárzol felé, tehát idegesít amilyen ő, azzal csak ellenszenvet lehet kiváltani, mert az ember legjobban arra figyel, arra hallgat, aki őt megérti, vagy legalábbis nem hibáztatja, tehát mellette van.

2012. jún. 13. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Így konkrétum nélkül nézve szerintem ez úgy működik, hogy szóváteszed, hogy ez vagy az neked nem tetszik így és az illető vagy változtat ezen, vagy nem. De szerintem ez csak akkor működőképes, ha nem azzal kezded, hogy ezt változtasd meg, mert akkor vagy nem fogja, vagy az lesz, hogy később felrója és veszekedés lesz miatta. Mondd el mi zavar és majd kiderül, hogy változik-e valami.
2012. jún. 13. 19:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazából akit szeretünk azt az összes hibájával együtt tesszük,de ez nem hibának számít,hanem egy jelentéktelen dolognak,ami késöbb nagyobb gond lehet mintahogy azt ő képzeli.
2012. jún. 13. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy jellembeli dologról vagy szokásról beszélünk.Szokásokat meg lehet változtatni, jellemet nem igazán, hacsak nagy tragédia nem éri az embert.
2012. jún. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!