A férfiak miért halnak meg előbb, miért öregszenek előbb, mint a nők?
szerinted?XD
pont azért.)a nők miatt.))
amúgy nővagyok.:)
szerintem ez nem mindig így van.van amikor a nő hal meg elöbb ám pár tényezőt felsorolnék ha nem baj.ezek röviditik meg az életed
-dohányzás
-alkohol
-stressz
-idegesség
-felesleges kilók.
szóval összesítve a férfiak nagy része dohányzik esténként sörözik. a nők nagy része figyel az étkezésre. a férfiak sokkal többet idegeskednek ami nem tesz jót.míg a nők kevesebbet.szerintem ez a pár dolog befolyásolhatja azt ,hogy miért halunk meg mi elöbb mint ők=( szerintem ez szemétség nekik kéne elöbb :D
A férfiak általában 1 - 3 évig voltak katonák, nem volt semmi kibuvó még akkor a katonaság alól. Falun az összes nehéz fizikai munkát a férfiak végezték: favágás, ganajrakodás fel a szekérre, aratás után a búza felhordása a padlásra, minden átlagember 60-70 kilós buzászsákkal szaladgált fel a padlásra, a mai "kemény" gyúrós gyerekek nagyrésze ezt nem is bírná!
Sokan ráadásnak még egy házsártos feleséget is kaptak a mindennapi bajaik mellé.
A kapálást nem sorolnám a nehéz fizakai munkák közé!
Falun így van ez. A mi falunkban kettő, azaz 2 özvegyember van, mindkettőnek súlyos beteg volt a felesége.
Anyám kap életjáradékot a földjei után, néztem a táblázatot, a férfiak több pénzt kapnak azonos életkor és föld esetén. Még a minisztérium is figyelembe veszi a férfihalandóságot!
Még egy dolog, halottam olyat is, hogy a férj építkezésen dolgozik, napi 9-10 órát, mikor hazaért, a felesége mosogattatni akart vele! Én ilyenkor tudtam volna, hogy mit kap az asszony!
A férfiak szervezete jobban alkalmazkodott a nehéz munkához és a harchoz - ezen kívül genetikailag sem olyan stabil, mint a nőké.
Ez azt jelenti, hogy átlagban hamarabb fognak meghalni.
A természet a férfiakkal kísérletezik - aztán, ha az adott dolog beválik, akkor egy idő múlva a nők is átveszik.
Ha nem, akkor meg csak pár férfi hal meg idő előtt.
13:46!
Igazságtalanság? :D Az ember az egyetlen faj, ahol a nősténynek is van orgazmusa. Ez az igazságtalanság XD :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!