Kereskedelemben dolgozom, és tiszteletlen volt velem egy vásárló, mire én rettenetesen vágtam vissza neki. Mi a véleményetek az esetemről?
Figyelt kérdés
Egy nagykereskedelemben elhelyezkedő kis pultban mozgok dolgozóként, ahol sütök is, és helyben fogyasztás van. Múltkor egy ott fogyasztó hölgy tele szájjal jött kérni tőlem, látszott a falat a szájában, és fogalmam sem volt hogy mit szeretne.Ezért visszautasítóan, és kiosztó jelleggel viselkedtem vele szemben. Elmondtam neki, hogy így nem illik viselkedni, mire ő felkapta a vizet, hogy ő úgy kér ahogy neki tetszik, és miért vagyok ilyen tiszteletlen vele szemben. A dolog úgy állt, hogy az adott szituációban a mellettem álló kollégával nevetni kezdtünk a hölgy modorán, mire ő ezt meghallotta sajnos. A főnököm megfenyegetett, hogy holnap fegyelmi tárgyaláson fogok részt venni, mert a hölgy egy kemény panaszlevelet írt rólam az üzletnek. Kíváncsi vagyok, mit gondolnak más emberek. Az osztályvezetőm mosolygott az ügyön, mert anno eladó korában ő is átesett ezen a megalázó időszakon, hogy "ki kell nyalni a valagukat is a vevőknek", de az igazgató tombol...2012. jún. 12. 15:26
21/21 anonim válasza:
Nekem is vissza mert szólni valami ostoba liba az Intersparban, mert merészeltem kifogásolni, hogy nincsenek vegetáriánus készételek december 24-én (nyitásra odamentem). (Amúgy mindig vannak ilyen ételek). Még elnézést sem kért, és gúnyosan, kioktatóan azt mondta, vegyek mirelitet. Mondtam, hogy már ne haragudjon, de én úgy vagyok vele, hogy nem akarom, hogy a 70 éves édesanyám főzzön, aki vendégként jön hozzám vidékről. Az volt a válasza, hogy ő is főz. Kijelentettem, hogy ő így nem beszélhet velem, és ajánlottam szíves figyelmébe azt a várbeli delikáteszt, ahol még kereskedők vannak, és nem olyan árukiadó proletárok, mint amilyen ő is, de még neki állt feljebb, és tovább sértegetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!