Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pofátlan új szomszéd ellen...

Pofátlan új szomszéd ellen kérnék tanácsot. ötleteket mondanátok?

Figyelt kérdés

pár hete költözött egy szlovák család velünk szembe.(1)csütörtökön a kisfiú(Dávid) megvárta amíg a kisfiamat(Danit) hazahoztam oviból.kis autóval jött haza amit elkért a Dávid a Danitól hogy kipróbálhassa.onnantól az Én kisfiam egyedül nem is ült az autóba.ha akart volna akkor is csak Dáviddal együtt az egyszemélyes kis autóba.Én ekkor ismerkedtem meg az anyjukkal (Katival)(2)mesélte hogy albérletben vannak de rossz a bojlerük.nekünk volt egy amit 1 évig használtunk(valami tönkrement újat csináltattunk de szinte mindent kicseréltek benne).mondtam neki ha kell vegye át belőle azt az alkatrészt ami kell az övékhez.(ugyan az a típus)na így is lett.kérdezte másnap(pénteken)mivel tartozunk.hát mi nem tudtuk mi mennyibe kerül,azt mondta akkor megbeszélik ők.párom mondta neki tudod mit legyen az új ár fele.szombat reggel átjött hogy 15ezer forint nekünk jó-e.2 alkatrészért.mondtuk persze.ma (hétfőn)jött hogy ha kérdezi a főbérlő mennyit kaptunk 75500 at mondjunk.ennyi lett volna.és láttam a papirt nem egy henem vagy 5-6 alkatrészt szedtek ki és cserélték át.

(3)ma délelőtt átjött a gyerekekkel mondta ha a kisebbik(Bálint) fiam nem kel fel mire oviba megyek a nagyobbikért(Daniért)átjön figyel rá.kb:8perc.így is lett szólnom kellett.át is jött .nálunk maradtunk de Dávid addig hisztizett az autóért hogy átmentünk hozzájuk.mindig csak a kocsi kéne a Dávidnak.na a kérdésem annyi lenne.hogy:nem szeretném ha kihasználnának mert én elég naiv kis hülye vagyok.meg eddig is meg voltam nélkülük nem akarom minden percem vele együtt tölteni.elég azén 2 fiam nem kell még kettő.egyszer-egyszer jó de nem minden nap többször meg estig.na meg nem becsülik meg a játékot.kéregetnek.ja és azt mondogassa Kati milyen szegények.....mi sem vagyunk pénzesek csak egy átlag család.sőt én most már csak gyest kapok.nem érdemes szerintetek barátkozni?ez pár nap alatt történt.szomszédom is mondta ne legyek hülye

2012. jún. 11. 22:02
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Könyörgöm mondd már meg hogy mitől pofátlanok????? Beszélsz össze vissza hülyeségeket.
2012. jún. 13. 06:42
 42/60 A kérdező kommentje:
75 ezer fele 37e5sz forint.De mint írtam már nem zavar.Csak amikor áthozta számlát, és megláttam mennyi volt ráírva lett egyféle véleményem.Több is veszett Mohácsnál.Szarul esett hirtelen ennyi!
2012. jún. 13. 10:15
 43/60 anonim ***** válasza:
33%
No, az én véleményem a következő: nem vet fel engem sem a pénz, de ha van egy félretett bojlerem, amelyet nem használok - egy büdös fillért nem kérek a szomszédomtól, ha alkatrészként kell neki, vagy akár egészében, mert megszorult. Amim van - feleslegként - szívesen odaadom ingyen. Elég fizetség érte az öröm, hogy segíthettem valakin. Adja Isten, hogy továbbra is megtehessem.
2012. jún. 13. 11:19
 44/60 A kérdező kommentje:
Hidd el ha megtehetném megtenném!Na most leírom neked őszintén mi a problémám.Eddig kaptam 64 ezer forint gyedet,nem tudtam,hogy igényelnem kell a gyest,ezért nem kaptam ebben a hónapban egy fillért sem.nagyon magam alatt voltam,hogy mi lesz.Csekkek,ház hitel kocsi hitel...Ezért ajánlottam fel úgy ,hogy ha kell vegyék át.sajnos nem esik jól,hogy ilyen helyzetbe lettem.Van 2 gyermekem akiket etetnem és ruháztatnom kell.Dolgozni meg csak októbertől tudok,mert nálunk nincs óvoda a pici fiamat meg nem tudom hova tenni.Bár vannak nagyszülők ,testvérek,De nem akarom terhelni őket.Deviza hitel meg gondolom tudod milyen.nekünk 32-34 -ről volt 82 is.kocsi is 23-ról most 43 de fizettem 51 ezret is.Most meg egy fizetésből nehéz.Írtam is,hogy ők többet keresnek.sajnos nem szeretek panaszkodni,de így kicsit érthetőbb leszek remélem.Férjemmel egyből hozattam a bojlert amikor hallottam mi nincs meleg víz,és azt is mondtam jó lesz kifizetni később.ezért vagyok én ,egy buta ,irigy szerinted!!!Sajnos egyre nehezebb.gondolom még mindig azt gondolod,hogy milyen rossz ember vagyok.De tudod mit.Sajnálom.Az idő teltével lehet változni.Amúgy Jó békebíró lennél.De komolyan.Nem piszkálódásból.És értem amit írtál...
2012. jún. 13. 14:05
 45/60 anonim ***** válasza:
71%
Úristen.... Neked nincs szád, h szólj a szomszédasszonynak, h nem ennyiben állapodtatok meg mert a 70 000 fele nem 15 000?! Te és a férjed vagytok a hibásak mert nem nyitjátok ki a szátokat, ne csodálkozz amiért kihasználnak titeket.... Nem tudod megmondani, h szükségetek lenne a megbeszélt összegre mert októberben tudsz csak dolhozni menni, ott a két fiad és gyed helyett gyest kapsz meg egy fizuból éltek és minden pénz számít most??? Tudod a kommunikáció csodákra képes.... Sose értettem az ilyen tehetetlen életképtelen embereket...
2012. jún. 14. 18:15
 46/60 A kérdező kommentje:
Sajnálom őket ennyi!És amíg van mit ennünk ,addig nem kérem el tőlük az utolsó kenyerükre valót.Most több nap után látom,hogy is élnek....Hidd el elég talpraesettek vagyunk!!!!Nem volnék ott ahol....Ennyi idősen elég sok dolgot elértünk ,és még sok idő áll előttünk,amiben remélem egyre csak jobb lesz,és könnyebb.Amúgy nem értem:eddig ingyen kellett volna mindent adnom most meg miért nem ugatom le?ez hogy van?Nekünk itt vannak rokonok akikre számíthatunk ha kéne.de szerencsére meg tudjuk oldani a dolgainkat!Afféle jég hátán is megélünk típusúak vagyunk.egyáltalán NEM elesett életképtelenek...
2012. jún. 15. 14:02
 47/60 A kérdező kommentje:
azt nem is írtam le,hogy Én ezeket mind elmondtam.Leültem Katival és elmondtam.Szóval van szám,csak nem ordírom le a fejét
2012. jún. 16. 10:13
 48/60 anonim ***** válasza:

"És amíg van mit ennünk ,addig nem kérem el tőlük az utolsó kenyerükre valót."

Akkor mit rinyálsz itt, hogy 35 helyett 15 000-t adtak csak vissza???? Illetve ha tudod h ők sem a legjobb körülmények közöttb élnek??? Egyik szavad üti a másikat már ne is haragudj!

2012. jún. 17. 10:24
 49/60 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. De a drága szomszédodat se értem, hogy miért nem tudták azt mondani a férjednek, hogy az eredeti ár fele tehát a 35 000 sok nekik mivel nincs miből kifizetniük. Látom ők se különbek mint te, szájuk nekik sincs, csak ígérgetnek a vakvilágba.
2012. jún. 17. 10:26
 50/60 A kérdező kommentje:
ahogy írtam:most ismerem meg őket jobban,milyen körülmények közt élnek.pl:gyerek agyon foltozott nadrágban.nem sírok,csak sokadszor is leírom,hogy nagyon szarul esett!!!!
2012. jún. 18. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!