Gondolom itt arra gondoltál, ami pár napja volt a hírekben..Amikor házi sütitől a fél csoportnak enyhe gyomorrontása lett..
Hát igen..meg kell nézni, hogy ki visz meg mit.Szerintem ha az anyukák sütnek is, akkor olyat ami azért nem olyan romlandó..
De én a boltiban sem bízok mindig..azt írnak bármire amit akarnak.Na a cukiról meg ne is beszéljünk..a pultban lejárati dátum nélkül árulják a sütiket, és én már jártam rosszul..Sajnos a blokkom nem volt meg, így nem tudtam reklamálni, meg annyira nem is érdekelt, mert bajom nem lett, mert első kóstolásnál éreztem, hogy nem jó, így csak annyi történt, hogy soha többet nem megyek oda!
Szóval nehéz ügy ez az egész.
A boltit nem mindenki tudja megfizetni! Egy szelet süti 200-250 Ft. Ha csak 10- ez visz valaki, az már 2500 Ft.
Otthon egy tepsivel meg lehet sütni 1000 ft-ból sok mindent, ami 20-30 szelet.
Amit a tv- Ben lehetett hallani, ott az anyuka krémest vitt, ami tojás és tej, ha nem teszik hűtőbe, 1-2 óra alatt meg romlik.
Ilyen időben kókuszgolyót, linzert
Folyt.
Almás vagy Meggyes pitét, zserbó...száraz, vagy olyan sütiket kéne vinni, amiben nincs krém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!