Feljelenthetem ezér?
Van egy nő,aki a tudtom nélkül fényképezett le egy helyen 2 dobozzal,és a munkahelyemen és becsmérel,sérteget és megrágalmazott,hogy én ezt és ezt csináltam 1 helyen.
Feljelenthetem ezért?És ha igen,mit kaphat.?
Benne lesz a híradóban tutira. Egy helyen két dobozzal fényképezett ez mit takar?
Mindenképp fogadj ügyvédet, ne te fogalmazd meg a panaszt.
bárkit bármiért fel lehet jelenteni, más kérdés, hogy van-e jogalapod rá
munkahelyi balhé megoldási helyszíne a HR, azért vannak
Ok nélkül szerintem senki nem tesz ilyet, hiszen mi haszna származma belőle?
Betettél ennek a nőnek ?
Egyébként , ha sérteget , zaklat , hogyne jelenthetnéd fel !!
Becsületsértés , rágalmazás , zaklatás címszó alapján
De tudnod kell bizonyítani , ezeket a vádakat + jó lenne tudnod a nevét is , ha fel szeretnéd jelenteni.
Első körben , szerintem csak figyelmeztetik , hogy ha nem hagy fel , akkor súlyosabb büntit kaphat
Miért nem próbálsz meg előtte beszélni vele, hogy miért teszi??
Biztos van rá magyarázat !
1. ha nyilvános helyen (helyről) fényképezett, akkor nem tehetsz semmit.
2. ha sérteget akkor rögzíts bizonyítékot és jelentsd fel.
ha elfogadják a feljelentést és ha átadják az ügyészségnek és ha az ügyész úgy dönt, hogy eljárást indít akkor per lehet belőle.
Szia!
Hány fényképet csinált?Mert dobozonként két exponálást enged meg a törvény!
Ha több fénykép készült,irány Hága!
Jó, de lehet olyan extrém helyzet hogy valaki elbújt a doboz mögé vagy még extrémebb hogy két doboz mögé.
Teljes mértékben meg tudom érteni a kérdezőt, szerintem ezzel még Hága sem tudna mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!