Feljelenthetem ezér?

Figyelt kérdés

Van egy nő,aki a tudtom nélkül fényképezett le egy helyen 2 dobozzal,és a munkahelyemen és becsmérel,sérteget és megrágalmazott,hogy én ezt és ezt csináltam 1 helyen.

Feljelenthetem ezért?És ha igen,mit kaphat.?

2012. jún. 9. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Benne lesz a híradóban tutira. Egy helyen két dobozzal fényképezett ez mit takar?

Mindenképp fogadj ügyvédet, ne te fogalmazd meg a panaszt.

2012. jún. 9. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
hat de nyilvános helyen lejáratott vagy mi?face-re kitett?vagy mi van a képpel?vagy ő zsarol emailben?
2012. jún. 9. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:

bárkit bármiért fel lehet jelenteni, más kérdés, hogy van-e jogalapod rá

munkahelyi balhé megoldási helyszíne a HR, azért vannak

2012. jún. 9. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Ok nélkül szerintem senki nem tesz ilyet, hiszen mi haszna származma belőle?

Betettél ennek a nőnek ?

Egyébként , ha sérteget , zaklat , hogyne jelenthetnéd fel !!

Becsületsértés , rágalmazás , zaklatás címszó alapján

De tudnod kell bizonyítani , ezeket a vádakat + jó lenne tudnod a nevét is , ha fel szeretnéd jelenteni.

Első körben , szerintem csak figyelmeztetik , hogy ha nem hagy fel , akkor súlyosabb büntit kaphat

Miért nem próbálsz meg előtte beszélni vele, hogy miért teszi??

Biztos van rá magyarázat !

2012. jún. 9. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:

1. ha nyilvános helyen (helyről) fényképezett, akkor nem tehetsz semmit.

2. ha sérteget akkor rögzíts bizonyítékot és jelentsd fel.

ha elfogadják a feljelentést és ha átadják az ügyészségnek és ha az ügyész úgy dönt, hogy eljárást indít akkor per lehet belőle.

2012. jún. 9. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy helyen törvényileg csak egy dobozzal lehet valaki,a második doboz után illetéket kell befizetni ,ha ez elmarad ,állampolgári kötelesség feljelenteni az ipari mennyiségű dobozolót!
2012. jún. 9. 14:33
 7/9 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Hány fényképet csinált?Mert dobozonként két exponálást enged meg a törvény!

Ha több fénykép készült,irány Hága!

2012. jún. 9. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Jó, de lehet olyan extrém helyzet hogy valaki elbújt a doboz mögé vagy még extrémebb hogy két doboz mögé.

Teljes mértékben meg tudom érteni a kérdezőt, szerintem ezzel még Hága sem tudna mit kezdeni.

2012. jún. 9. 14:57
 9/9 A kérdező kommentje:
5-6 fényképet csinált és a kollégáimnak mutogatja őket,amint éppen egy ismerősömnek segitek hordani ajándékokat. van rá több szemtanu,engem csak látásból ismer,de mindenki szerint szeret betenni másoknak
2012. jún. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!