Mit lehet tenni, hogy ha alapból nem vagyok szimpatikus az embereknek a munkahelyeimen?
Már volt olyan is, hogy próbaidő alatt kirúgatott a nagyfőnök, mert ő nem volt ott az interjúmon és nem vagyok neki szimpi.
A munkahelyeimen hiába teljesítek jól nem vesznek semmibe sem és érzem, hogy nem jó gondolataik vannak rólam. Már többször, több munkahelyen volt ilyen( az összesen).
Pedig kedves vagyok és figyelmes és megbízható, lehet rám számítani.
Kicsit régi a kérdés, de ha ez vígasztal... nem vagy egyedül.
Nálam speciel ma lett "hivatalos" a kiközösítésem a munkahelyen. Nem hívtak ebédelni.
Na bumm. Kit érdekel. Hazamegyek megünnepelni egy pezsgővel. Amúgy is már hozzá vagyok szokva. És jobb is így:
- Én munkaidőben dolgozni akarok, nem pletykálni
- az ebédszünet nekem arra való, hogy egyek valamit, és nem 1-másfél órás pletykálkodásra
- nem bírom, ha mások nézik meg kommentálják a kajámat
- az aktuális hangadó agresszornak én sose voltam hajlandó fejet hajtani, és nem is fogok. A többiek, akik igen, persze ettől cikinek érzik magukat előttem, így rögtön unszimpi leszek.
- engem nem érdekel a pereputty (férj, gyerek, rokonság). Az enyémről se akarok beszélni, másé se érdekel. A munkahelyi "Meddig szoptattad?" meg "Mikor kezdted?" kérdésektől falra mászom...
- a közös beszélgetések során elegem volt már a sunyi nyomozgatásokból, hogy kb. mim van és azt hogy lehetne elvenni/kihasználni/megszüntetni.
- nem vagyok valami szépség, az arcom pl. szerintem ronda is, de ennek ellenére sokat adok magamra öltözködés, haj terén, edzem magam, hogy jól nézzek ki.
+1: az aktuális hangadótól amúgy is mindig tart a hivatalos főnököm, akkor meg mi a fenének támogassam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!