Hogy lehet hogy egy magamfajta perfect girl még egyedül van?
Harag? Én vagyok a legnyugodtabb ember széles e világon. Én már zsigerből ribancozok minden cafkát, aki az, úgy a lányok 90°-át. Nem azért, mert biztos csúnya vagyok és nem lehet olyan jó "nőm" (mivel ezek messze vannak attól), hanem pont azért, mert rohadt könnyen megkaphatóak, és úgy öltöznek, mint egy útszéli szajha.
17/f
Talán azért mert a srácok (és a lányok is) UTÁLJÁK a perfect girl típusú lányokat.
Ne haragudj, de tuti nem vagy tökéletes... Pl. beképzelt vagy, ami az egyik legnagyobb hiba egy lányban. :D
Szerintem egy srác sokkal szívesebben járna egy kevésbé gyönyörű, de kedves és szerény lánnyal, mint egy beképzelt perfect girl-el.
És elmondanád, hogy mitől vagy annyira tökéletes?
Mert vékony vagy, nagy a melled, formás a farod? Plusz esetleg egy zseni vagy és csak ötöseid vannak? Mindenben tehetséges vagy, legyen ez bármilyen sport vagy kézművesség? A hajad magától úgy áll, mint ha fodrász csinálta volna? Az arcod feltűnően gyönyörű, úgy hogy nem is kensz rá sminket? Mindenkivel kedves vagy és segítőkész? Értelmesen lehet veled beszélgetni bármiről?
Imádod a gyerekeket, és a békéért harcolsz? A fogaid hófehérek, és teljesen sorban állnak? A szemed hatalmas és világít? Az ajkaid teltek? A szempillád dús és hosszú? A hangod, mint a méz? Mindent tudsz a világon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!