Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy egy magamfajta...

Hogy lehet hogy egy magamfajta perfect girl még egyedül van?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert nagy arcod eltakarja a perfect kinézeted...
2012. jún. 9. 08:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Oh micsoda látens harag, egy kis habfürdő, joga, sokat segít az elme megnyugtatásában, ja és naponta egyél gyümölcsöt, ha ez nem segített írj, kitalálok neked valami mást
2012. jún. 9. 09:37
 13/17 A kérdező kommentje:
8. Hát persze, pont neked címeztem a kérdést, jaj szegény 17 éves srác válaszait törölték? Pedig alig volt benne káromkodàs...
2012. jún. 9. 09:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Harag? Én vagyok a legnyugodtabb ember széles e világon. Én már zsigerből ribancozok minden cafkát, aki az, úgy a lányok 90°-át. Nem azért, mert biztos csúnya vagyok és nem lehet olyan jó "nőm" (mivel ezek messze vannak attól), hanem pont azért, mert rohadt könnyen megkaphatóak, és úgy öltöznek, mint egy útszéli szajha.

17/f

2012. jún. 9. 10:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Nahát és te a neten keresztűl látod hogy öltözködöm? Le a kalappal elötted azt nem mondtad, hogy egy médiummal van dolgom, megint le fogják szedni a válaszodat, tudod, mellőzni kell a trágárságokat, gondolod, hogy menni fog?
2012. jún. 9. 11:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát gondolom, nem kaptál hozzád való perfekt fiút, mivel eddig senki se testesitette meg elvárásaid által megalkotott képet.Az is lehet, hamar döntesz az ismerkedésnél és nem adsz esélyt és időt, hogy kibontakozzon bármi is.Az is lehet benyomások vezérlik minden döntésed és nem mersz átmenni a felszinek határán túl.
2012. jún. 9. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Talán azért mert a srácok (és a lányok is) UTÁLJÁK a perfect girl típusú lányokat.

Ne haragudj, de tuti nem vagy tökéletes... Pl. beképzelt vagy, ami az egyik legnagyobb hiba egy lányban. :D

Szerintem egy srác sokkal szívesebben járna egy kevésbé gyönyörű, de kedves és szerény lánnyal, mint egy beképzelt perfect girl-el.

És elmondanád, hogy mitől vagy annyira tökéletes?

Mert vékony vagy, nagy a melled, formás a farod? Plusz esetleg egy zseni vagy és csak ötöseid vannak? Mindenben tehetséges vagy, legyen ez bármilyen sport vagy kézművesség? A hajad magától úgy áll, mint ha fodrász csinálta volna? Az arcod feltűnően gyönyörű, úgy hogy nem is kensz rá sminket? Mindenkivel kedves vagy és segítőkész? Értelmesen lehet veled beszélgetni bármiről?

Imádod a gyerekeket, és a békéért harcolsz? A fogaid hófehérek, és teljesen sorban állnak? A szemed hatalmas és világít? Az ajkaid teltek? A szempillád dús és hosszú? A hangod, mint a méz? Mindent tudsz a világon?

2012. aug. 21. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!