Most mit csináljak? Zsaroljam meg?
Figyelt kérdés
A főnököm megfenyegetett, hogy felmondási idő nélkül kirúg. Egy apróság miatt. Most gondolkodom, hogy mondjam-e meg neki, hogy évekre visszamenőleg dokumentumokkal bizonyítani tudom, hogy adócsalást követ el?2009. júl. 2. 21:22
1/11 anonim válasza:
Ez nem zsarolás hanem ugy nevezik van adut kártyád :D :))Amugy a helyedbe tuti vissza vágnék neki!némelyik munkáltato azt hiszi mindent megtehet
2/11 anonim válasza:
Nem biztos,hogy megijedne.Uis.ha tudtál a csalásról,akkor jelentened kellett volna,és az APEH téged is megbüntethet.
3/11 anonim válasza:
De ezt feltétlenül négyszemközt közöld vele. Tanú ne legyen!
4/11 A kérdező kommentje:
Egy elég komoly végkielégítés illetne engem. Ő ezt a formát választotta, hogy megszabaduljon tőlem. Én viszont nem engedem.
2009. júl. 2. 22:01
5/11 anonim válasza:
jelentsd a panaszt a helyi munkahivatalba.Nem vagyok magyarországi,nem tudom mi is a neve.
Tudod a nagypofájú senki főnökök is behúzzák a f.... maguk alá a törvényekkel szemben...ott kuss a nevük...
6/11 anonim válasza:
Törvényileg kötelező a felmondási határidő... ha máshogy mond fel, akkor beperelheted. Aztán meg jelentsd fel. Zsarolást hagyjad, az is ugyanúgy bűntény, mint amit ő csinál.
7/11 A kérdező kommentje:
Az az apróság egy munkahelyi italozás, ami miatt ténylegesen kirúghat!!!
2009. júl. 3. 00:16
8/11 anonim válasza:
Munkahelyi italozás nem nevezhető apróságnak.
A zsarolás visszaüthet. Én keresnék új helyet, és feljelenteném a régi főnököt adócsalásért.
9/11 A kérdező kommentje:
Én is pont ezt akarom!
2009. júl. 3. 21:21
10/11 anonim válasza:
Oké, hogy emiatt joga van kirúgni tényleg nem apróság, de akkor is kötelező idő van és végkielégítés, ha ezt nem teszi meg a munkaügyi pert úgy meg nyered, mint a huzat. Nincs mit veszítened, mivel azt az állam fizeti. Szerintem elég, ha megelebegteted neki. Utána meg az apeh-hoz, küld el névtelenül a bizonyítékaidat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!