A drogosoknak miért van mindig barátnőjük?
"A drogosoknak miért van mindig barátnőjük?"
Akkor lenne értelme a kérdésednek, ha konkrét adatokat tudnál arról, hogy az átlagos fiatalok hány %-ának van barátnője és a drogosoknak ezzel szemben hány %. Ha ezt tudnád, és mondjuk az utóbbi érték magasabb lenne, akkor lenne értelme ezt megkérdezni. Anélkül viszont nincs.
"Én meg normális, épkézláb, jó tanuló gyerek létemre nem tudok csajozni. "
Valószínűleg unalmasan, mereven viselkedsz.
16:27
A social skills magyarul társas képességek. A szociális mondjuk a szociális munkás meg a szociális segély.
- unalmas vagy
- csúnya vagy
- beképzelt vagy
- nagyképű vagy
- nem jársz el ismerkedni
stb. stb. Ezek miatt nincs barátnőd
ameddig mások életével vagy elfoglalva, addig ne is várd, h legyen nőd.
foglalkozz azzal, hogy te miben lehetnél még jobb, amitől a csajok szemében vonzó leszel.
aki drogos hapsit választ magának, az meg is érdemli. olyan muffot ne is akarj, amelyiknek ez a szint.
Szerintem félreértettetek: én nem azt kérdeztem, hogy nekem miért nincs barátnőm. De ha már szóba került: utolsó, nincs igazad, nem a társaság miatt vágyom rá.
Nem mások életével vagyok elfoglalva, de ez már régebben szemet szúrt (mármint amiről szól a kérdés).
"Akkor lenne értelme a kérdésednek, ha konkrét adatokat tudnál arról, hogy az átlagos fiatalok hány %-ának van barátnője és a drogosoknak ezzel szemben hány %. "
Sejtettem, de sajnos én nem vagyok statisztikus meg gazdasági elemző... A mindennapi tapasztalataim alapján írok.
"Valószínűleg unalmasan, mereven viselkedsz."
Az unalmassal nem értek egyet. Kérdés persze, hogy mit értesz alatta. Ha, ahogy az első írta, a lányoknak az önpusztító, minden őrültséget mérlegelés nélkül kipróbáló fiúk jelentik az izgalmasat, akkor ehhez képest én valóban unalmas vagyok. Ennek ellenére szerintem izgalmas dolgokat is csinálok, pl. sárkányrepülés.
A merevet nem tagadom.
18:20
A "mindennapi tapasztalata" mindenkinek más. Ezért találták fel helyette a statisztikát.
"Az unalmassal nem értek egyet."
De a nők igen, és ez az esetedben bőven elég.
"Ha, ahogy az első írta, a lányoknak az önpusztító, minden őrültséget mérlegelés nélkül kipróbáló fiúk jelentik az izgalmasat"
Nem azok jelentik. A legtöbb drogos egyébként rendkívül unalmas, csak a többi drogos találja szórakoztatónak például az értelmetlen agymenéseket, amiket beszívva előadnak.
A drogélmény egyéni, nem lehet benne többen részt venni. Ha többen egyszerre benyomnak, akkor is igazából külön-külön élményük van, alig kapcsolódnak. A drogosok egocentrikusak, befordulnak. Ez általában árt a kapcsolataiknak.
"Ennek ellenére szerintem izgalmas dolgokat is csinálok, pl. sárkányrepülés."
Az biztos ér egy pirospontot, de nem többet. Nem az az érdekes ember, aki érdekes dolgokat (is) csinál.
"A "mindennapi tapasztalata" mindenkinek más. Ezért találták fel helyette a statisztikát. "
De ahhoz például nem kell statisztika, hogy kimutassam, hogy az emberek nagy többségének két lába van és az ellenkező nemhez vonzódik. Ha a környezetemben mindenhol ugyanolyan példáit látom egy jelenségnek, akkor az számomra tekinthető általánosnak. Lehet, hogy világszinten a lecsúszott szenvedélybetegek 70%-ának nincs barátnője, de ha én mégis mindenhol az ellenkezőjét látom az én mikrokörnyzetemben, akkor nem a világstatisztika érdekel.
Visszatérve: szerinted akkor mi a nők szemében az izgalmas? Oszd meg velem a tapasztalataidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!