Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bejelentenéd az ismerősödet...

Bejelentenéd az ismerősödet ha csalna?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk túl jóba mivel ő mindig benne volt ilyen dolgokban. Az én munkámat is veszélyezteti. Ráadásul másokat is. Tejesen nulla tudással vizsgáztatanak le embereket...
2012. jún. 7. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Kedves válaszoló-az nem igaz hogy nulla tudással át lehet menni. Ezek az emberek nem tudják a táblákat se. (Motoros kresz) és vannak olyaok is akik külföldről jönnek és már probléma miatt bevont jogosítványuk van."

Mint mondtam, élő példa vagyok! És jó, hogy a KRESZ-t hoztad fel példának, mert pont az sikerült így. Egyszerűen tippeltem és szerencsém volt. Negyedjére.

Mielőtt megijednétek, nem vezetek.

Ettől függetlenül, szerintem is jelentened kell, ha szándékos csalás történik.

2012. jún. 7. 17:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Most komolyan, két-háromféle tábla van amit jó tudni (behajtani tilos, elsőbbségadás kötelező, stop) a többit meg ki lehet találni piktogramról. Aki meg nem ismeri a táblák nagyját 14-15 éves korára az el is áshatja magát.
2012. jún. 7. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha vezetésről van szó, akkor mindenképp. Túl sok vezetni nem tudó mókus van már így is az utakon. És még büszkék is rá. :S
2012. jún. 7. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Közlekedési Felügyelet esetleg? Vagy kik vizsgáztatják a vizsgáztatókat? Na ott esetleg érdemes lenne...
2012. jún. 8. 07:46
 15/17 anonim ***** válasza:
12. :) Azért ey előzni tilos sem árt, vagy a tiltó táblák jelentését sem árt tudni... A táblák kommunikációra vannak kitalálva, és ha nem érted az üzenetüket, egyszer úgyis belefutsz egy bődületes hibába. Nem minden tábla egyértelmű, ha nem tanulad meg, mit jelent. De csak jampizz itt tovább a kresztudásoddal, én nem Mo-n lakom, úgyhogy nem vag rám veszélyes. :)
2012. jún. 8. 07:50
 16/17 anonim ***** válasza:

15

Mint mondtam, hü.lye az aki 14-15 éves korára nem ismeri a táblákat, én több vagyok ennél és értelem szerűen nem is tartom magam hü.lyének, szóval az én tábla nem ismeretemtől nem kell félni. Te meg nyugodtan jampizz tovább külföldön, oszt jó napot!

2012. jún. 8. 12:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Kerdezö, leptel-e valamit?
2012. jún. 8. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!