Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bejelentenéd az ismerősödet...

Bejelentenéd az ismerősödet ha csalna?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk túl jóba mivel ő mindig benne volt ilyen dolgokban. Az én munkámat is veszélyezteti. Ráadásul másokat is. Tejesen nulla tudással vizsgáztatanak le embereket...
2012. jún. 7. 15:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mit dolgoztok?
2012. jún. 7. 15:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem igazán szeretném leírni . Csak az a lényeg hogy a többi emberre is veszélyes hogy ezek az emberek papírt kapnak és tudás nélkül elkezdik....
2012. jún. 7. 15:24
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem vezetés. De bármi legyen az, természetesen bejelenteném. Szerencsére kérheted a neved elhallgatását, így ki sem derül. De ha ki is derülne akkor is megtenném, mert magamat, másokat is veszélyeztet.
2012. jún. 7. 15:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy az atkos rendszer ota az ilyen bejelentgetes az ellenszenves spicli kategoriaba tartozik, de amennyiben masoknak kart okozhatnak, masra veszelyesek lehetnek a következmenyei a tevekenysegüknek, ugy lelkiismeretfurdalas nelkül bejelentenem öket. Kepzeld el, ha törtenik valami, es te tudtal rola, hogy ez megy, es a bejelentessel tehettel volna ellene... Csak feleslegesen emesztened magad emiatt. Tedd meg. Nekik sincs lelkiismeretfurdalasuk amiatt, hogy zsebretesznek egy csomo penzt, es masokat veszelyeztetnek. Akkor neked miert lenne azert, hogy ovod a többieket, plusz a sajat munkadat, munkatarsaidat is...?

Ha nagyon odzkodsz, nevtelenül is tehetsz bejelentest, azt gondolom felülvizsgaljak, nem?

2012. jún. 7. 15:29
 5/17 anonim ***** válasza:

Ezt bizonyítani is kellene. Megjegyzem nulla tudással és nagy szerencsével lehet abszolválni egy vizsgát.

(élő példa vagyok :D)

2012. jún. 7. 15:31
 6/17 anonim ***** válasza:
Én sem gondolom megvetendőnek, ha erről szólnál... Én is megtenném a helyedben.
2012. jún. 7. 15:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem szemétkedni szeretnék!!! Csak nekem már halt meg barátom közúti balesetben! Kedves válaszoló-az nem igaz hogy nulla tudással át lehet menni. Ezek az emberek nem tudják a táblákat se. (Motoros kresz) és vannak olyaok is akik külföldről jönnek és már probléma miatt bevont jogosítványuk van.
2012. jún. 7. 15:35
 8/17 anonim ***** válasza:
jelentsd be, KÉRLEK.
2012. jún. 7. 15:38
 9/17 A kérdező kommentje:
Szerintetek hol, hogyan tudnám megtenni? Nem tudok neveket csak hogy hol csinálják.
2012. jún. 7. 15:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Talán a rendőrségen? Mindenképp jelentsd be, mert szörnyű és igazságtalan lenne, ha ilyenek miatt nem érne haza valaki soha többé.
2012. jún. 7. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!