Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akibe soha...

Van itt olyan, akibe soha senki nem szeretett bele?

Figyelt kérdés
Mondd meg őszintén, lehet, hogy Beléd még soha senki nem szeretett Beléd? Ismersz olyan embereket, akikbe senki nem tudott beleszeretni? Beléd hányan szerettek bele eddigi életed során? Vajon annyian szerettek belénk, mint amennyien mi gondoljuk?

2012. jún. 7. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Ez egy nagyon rossz kérdés. Tedd fel úgy, hogy ki az, aki még nem vette észre soka, hogy valaki belészeretett.

De még így is rossz a kérdés, mert ez nem úgy megy, hogy meglátlak és belédszeretek, hanem ahhoz, hogy szeretni tudjalak, kapcsolatba kell kerülnünk és meg kell ismerjelek. (Ha nem ismerlek, akkor azt szeretem, akit belédképzeltem, de te nem olyan vagy, tehát nem téged szeretlek.)

A "szerelem első látásra" tulajdonképpen csak vágy, amiből később, a megismerés során kialakul a szerelem is.

2012. jún. 7. 12:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak tudja már valaki, hogy belé szerettek vagy nem. A válasz a rossz.
2012. jún. 7. 13:03
 3/10 anonim válasza:
100%
Én például. Soha nem vettem észre semmi jelét annak, hogy belém szeretett volna valaki. Párkapcsolatom se volt, nem is merek a lányok felé közeledni, önbizalomhiányos, visszahúzódó srác vagyok 22 évesen is még.
2012. jún. 7. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos vagyok, hogy belém senki, de az is igaz hogy én se senkibe. Túl racionálisan fogom fel az emberi kapcsolatokat ahhoz hogy, irracionális (szerelem) érzelmeket tudjak táplálni bárki iránt, bár titkon néha vágynék rá, de mindig meggyőzöm magam, hogy értelmetlen, mert még azt se tudom elérni másoknál hogy szimpatikus legyek.
2012. jún. 7. 15:53
 5/10 GBR válasza:
100%

Sajnos eddig én sem vettem észre, pedig mások esetében, szinte mindig én vagyok az az ember, akinek elsőre feltűnnek ezek a dolgok. Nyilván, ha nem szeretnek bele az emberbe, oka van. 1. Külső (ez nagyon gyorsan mérhető, mennyire néznek levegőnek. Csak azt tudod tenni, hogy keményen sportolsz és jó ruhákban jársz...) 2. belső (ezt neked kell tudnod, erre sokkal nehezebb rájönni ált.)

A lényeg hogy változzál meg és 1000X annyit próbálkozz mint mások, mert ha nem, besavanyodsz és egyedül maradsz.

2012. jún. 8. 11:02
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Látszik, mekkora tapasztalattal rendelkezel a témában. TErmészetesen a válasz volt rossz. Elnézést.
2012. jún. 8. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolónak, igaza volt, én még nem vettem észre, hogy bárki is szerelmes lett volna belém ,de az nem jelenti azt, hogy nem történt meg.
2012. jún. 8. 18:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Még csak nem is érdeklődött irántam senki, nem hogy belémszeretett volna. :D Vagy legalábbis nem vettem észre. De én sem voltam még szerelmes igazán senkibe. 24L
2012. jún. 8. 22:01
 9/10 anonim válasza:
100%
Belém se szeretett még soha senki, ezáltal kapcsolatban se voltam... pedig 20 éves Fiú vagyok és átlagos külsőm van, vagyis nem sovány és nem kövér, még csak nem is duci... (180 magas és 65kg...)
2013. máj. 6. 00:27
 10/10 anonim válasza:
18/L jó oké fiatal vagyok de akkor is.Voltak párkapcsolataim.De eddig egy sem volt aki szeretett volna engem.Soha egyik se..én mindegyikhez elkezdtem kötődni,bele szeretni úgy igazán.Ez az én szerencsém :) Vagy csak nem vagyok szerethető :)
2016. márc. 25. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!