Van itt olyan, akibe soha senki nem szeretett bele?
Ez egy nagyon rossz kérdés. Tedd fel úgy, hogy ki az, aki még nem vette észre soka, hogy valaki belészeretett.
De még így is rossz a kérdés, mert ez nem úgy megy, hogy meglátlak és belédszeretek, hanem ahhoz, hogy szeretni tudjalak, kapcsolatba kell kerülnünk és meg kell ismerjelek. (Ha nem ismerlek, akkor azt szeretem, akit belédképzeltem, de te nem olyan vagy, tehát nem téged szeretlek.)
A "szerelem első látásra" tulajdonképpen csak vágy, amiből később, a megismerés során kialakul a szerelem is.
Sajnos eddig én sem vettem észre, pedig mások esetében, szinte mindig én vagyok az az ember, akinek elsőre feltűnnek ezek a dolgok. Nyilván, ha nem szeretnek bele az emberbe, oka van. 1. Külső (ez nagyon gyorsan mérhető, mennyire néznek levegőnek. Csak azt tudod tenni, hogy keményen sportolsz és jó ruhákban jársz...) 2. belső (ezt neked kell tudnod, erre sokkal nehezebb rájönni ált.)
A lényeg hogy változzál meg és 1000X annyit próbálkozz mint mások, mert ha nem, besavanyodsz és egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!