Van-e más lány is úgy, hogy nincs "legjobb barátnője"?
Nekem nincs, és azt hiszem soha nem is volt. (Kiskoromban azt hittem, de ugye akkor az a legjobb barátnő, akit épp kinevezünk annak. Másnap meg más.)
Igazából nem hiányzik, gondolom azért, mert nem tudom milyen.
Ugyanez van nálam is, akár én is írhattam volna.
Annyi a különbség, hogy az én "volt legjobb barátnőm" nem ment férjhez, csak miután összejött a mostani barátjával, már nem tartott igényt a barátságomra. De nagyjából ugyanaz a helyzet.
Barátok, haverok, ismerősök nálam is vannak, de a "legjobb" az én életemből is hiányzik jelenleg. Nekem is hiányzik egy ilyen barátnő, de valahogy az az érzésem, hogy már nem tudnék annyira megbízni senkiben, mint benne anno (talán benne se kellett volna).
Nekem sincs legjobb barátnőm. Kb. az érettségiig volt talán. Elegem lett, hogy mindig nekem kellett keresni a társaságát. Egyszer eldöntöttem, hogy nem keresem. Kíváncsi voltam meddig bírja. Hát jó sokáig bírta. Pár havonta megkeresett pláne akkor, amikor gondjai voltak. Aztán meghívott az esküvőjére pedig akkor már évek óta nem tartottuk a kapcsolatot. Hogy jutottam eszébe pont én? Rejtély. Nem mentem el, küldtem egy dísztáviratot. Megköszönte. Azóta se hallottam róla.
Viszont vannak jó ismerősök, haverok, akikkel jól elvagyok de tulajdon képen nem is hiányzik egy legjobb barátnő mert a haverjaimra is számíthatok tudom.
Nekem MÁR nincs legjobb barátnőm. Idén hidegültünk el egymástól miután félredobott az első szerelme miatt. Ennyit arról, hogy már 12 éve barátnők voltunk...
18/L
Nekem volt, aztán középsuliban eltávolodtunk. Azóta a húgom a legjobb barátnőm.
Sajnos a legtöbb lány buta, és nem lehet velük érdekes dolgokról beszélni, csak pasik & panaszkodás.
24/L
Nekem ovi végéig volt egy, de utána elköltözünk.
Áltsuli 2-6-ig volt egy legeslegjobb barátnőm, utána egy ideig elhidegültünk, kb 15 éves korunk óta vagyunk újra jóban de ő máshova járt egyetemre, így azokban az években alig találkoztunk. Most újra találkozgatunk ha 1 városban vagyunk, de már nem mondanám legjobb barátnőmnek csak jóban vagyunk.
Egy gimis osztálytársammal is kb. legjobb barátnő viszonyba kerültünk, bár ott inkább többen voltunk jó barátnők. Érettségi után viszont szinte semmi, évek óta nem láttam őket, levelezés is konvergál a nullához.
17 évesen ismertem meg egy most is jó barátnőm, de ő is távol lakik így alig találkozunk, levelezgetni szoktunk.
Egyetemen az első 2 évben volt egy lány akikkel jól megvoltunk, viszont hülyeség miatt vége lett, most nem is tudom mi van vele. Utána igazi barátnőm nem volt egyetemen, volt egy akivel találkozgattunk, eljártunk ide-oda, de nem volt az a legjobbbarátnő érzés. Bár ez olyan, hogy míg vele pl. színházba mentem, az emailes barátnőmmel közvetlenül megbeszéljük a hasmenéses ügyeinket.
Olyan legjobb barátnőm most nekem sincs, akivel tényleg mindent megbeszélek, bár a fentiek közül azzal a 2-vel, akivel tartom a kapcsolatot szerintem sokkal jobb barátnők lennénk, ha nem költöztem volna el munka miatt. Itt viszont nemhogy legjobb barátnőm, még haverjaim sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!