Az élet (Isten) miért hoz össze olyan dolgokkal, amik fájdalmasak és kínzó hatással bírnak, és valahol még el is várják, hogy mosolyogj hozzá?!
Valahol én is úgy hiszem, hogy ezektől erősödik, edződik az ember.
De hogy miért nem teszi mindenki életét boldoggá, és gondmentessé, azt én sem tudom. Egyeseknek minden megadatik, mégsem értékelik.
Mások az éhhalál küszöbén állnak, és össze tennék a két kezüket egy pohár vízért, és egy szelet kenyérét.
Hogy ezt miért engedi...sajnos nem tudom. :(
Sziasztok! :-)
Köszi szépen a válaszokat! Igen, igen, pont ez az, hogy én is világ életemben követtem az Ő szavát, hittem benne, szerettem meg minden.. de olyan dolgok történtek velem az idők folyamán, amire nem találok magyarázatot! És úgy érzem, hogy ez velem szemben nem volt igazságos, mert azt gondolom, senkinek sem ártottam, mindig jó ember voltam, törekedtem a önzetlen, jó viselkedésre, sosem voltam beképzelt, persze nekem is vannak hibáim, de mégis engem sújtott a legjobban!
Aztán ott vannak ezek a megmagyarázhatatlan dolgok is, amire igazán nem tudok mit reagálni, csak annyit 'ért'
el vele, hogy nem bízom benne, és ezek után még merje azt
mondani valaki, hogy én vagyok hibás, mert jogosan
felteszem a kérdést, hogy miért?! Ennyi. Nem értem!
Hogy lehet az pl., hogy a másiknak mindene megvan, mégis
te vagy az irigy meg a szemétláda, ha felteszed azt a
kérdést, hogy ő mivel volt jobb, hogy ő ezt kapta,
és te mivel voltál rosszabb, hogy te kevesebbet
kaptál! Ami ez által az következik, hogy az egyik
állandóan féltékeny lesz a másikra, a másik pedig rosszul
fogja emiatt érzi magát, mert ő azt gondolja, jobb nála!
Tehát ez mind a két esetben rossz, de akkor miért van?!
Mert folyton az történik, hogyha megkérdezed: ő miért jobb, mint én?! Ne irigykedj! stb. De könyörgöm, itt nem az irigységről van szó, nem sajnálja tőle senki, csak megkérdi az ember, hogy neki miért kevesebb?! Ennyi.
Se több, se kevesebb. Nincs itt se büszkeség, sem irigység, csak egy ártalmatlan kérdés!
Nem akartam én senkit befolyásolni meg semmi, csak
elmondom, amit éreztem efelől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!