Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Görögöknél miért születik...

Görögöknél miért születik olyan sok fiú?

Figyelt kérdés
Ugy hallottam,h csak minden 5.gyermek lesz lány,átlagosan.Mi lehet az oka?
2009. júl. 2. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
én erről nem hallottam de sztem ez hülyeség....
2009. júl. 2. 13:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem hülyeség....Tapasztalat,mikor megyünk görögbe,mindig ledöbbenünk...sőőőt,egy görög óvodában dolgozó magyar Lány is mondta,h minden éven igy alakul a csoport összetétel:5x annyi fiú van,mit lány.Szóval mi is pont ezt látjuk!!!

Érdekes, más mediterrán országokban is talán több a fiú!!

Egyx vhol,azt olvastam,h minél civilizáltabb egy ország,annál kevesebb fiú utód szüetik.

Van benne valami...

2009. júl. 2. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Talán a sok kecsketej, meg a jó szölö....

A görög nök amugy sem vmi álomszépek

2009. júl. 2. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Valami beavatkozás maximum.
2009. júl. 2. 21:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,h beavatkozás...a legtradícionálisabb népnél? nem hiszem....
2009. júl. 4. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Na elmondom neked miért,a városi görögöket leszámítva szinte minden görög tengerparton él.A görög pasik imádják a tengert akárcsak az ókorban akkor is sokkal több fiú született mint lány.

A sós tengervíz nagyon jó hatással van a spermiumokra,teljesen egészségesek lesznek,gyorsabbak,mozgékonyabbak,kevesebb genetikai hibát hordoznak.Köztudott,hogy a fiú sperma gyorsabb de kevesebb ideig él mint a lány spermium.Ennyi a válasz,jókor szexelnek az asszonnyal,jó időzítenek,ez a titkuk.

2010. jan. 4. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok,kedves kérdező!

Milyen görög óvodáról írsz?????

A görög gyerekek 6 éves korukig otthon vannak,csak iskolába mennek,óvoda nem létezik!

Hol dolgozik az a magyar lány????

Tudod,félig görög vagyok,családom is kint él,szóval nem igazán értem.

2010. jan. 4. 16:14
 8/8 anonim válasza:

Kedves félig görög 16:14-es!

Csak hogy tudd, igenis léteznek óvodák Görögországban. Nem ártana jobban tájékozódni, mielőtt butaságot írsz...

2011. jan. 23. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!