Görögöknél miért születik olyan sok fiú?
Nem hülyeség....Tapasztalat,mikor megyünk görögbe,mindig ledöbbenünk...sőőőt,egy görög óvodában dolgozó magyar Lány is mondta,h minden éven igy alakul a csoport összetétel:5x annyi fiú van,mit lány.Szóval mi is pont ezt látjuk!!!
Érdekes, más mediterrán országokban is talán több a fiú!!
Egyx vhol,azt olvastam,h minél civilizáltabb egy ország,annál kevesebb fiú utód szüetik.
Van benne valami...
Talán a sok kecsketej, meg a jó szölö....
A görög nök amugy sem vmi álomszépek
Na elmondom neked miért,a városi görögöket leszámítva szinte minden görög tengerparton él.A görög pasik imádják a tengert akárcsak az ókorban akkor is sokkal több fiú született mint lány.
A sós tengervíz nagyon jó hatással van a spermiumokra,teljesen egészségesek lesznek,gyorsabbak,mozgékonyabbak,kevesebb genetikai hibát hordoznak.Köztudott,hogy a fiú sperma gyorsabb de kevesebb ideig él mint a lány spermium.Ennyi a válasz,jókor szexelnek az asszonnyal,jó időzítenek,ez a titkuk.
Utolsó válaszoló vagyok,kedves kérdező!
Milyen görög óvodáról írsz?????
A görög gyerekek 6 éves korukig otthon vannak,csak iskolába mennek,óvoda nem létezik!
Hol dolgozik az a magyar lány????
Tudod,félig görög vagyok,családom is kint él,szóval nem igazán értem.
Kedves félig görög 16:14-es!
Csak hogy tudd, igenis léteznek óvodák Görögországban. Nem ártana jobban tájékozódni, mielőtt butaságot írsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!