Mit tegyek ha ok nélkül bánt egy ismeretlen roma lány akit nem is ismerek?
Hát igen, a cigányok már csak ilyenek.
Bántsd vissza! Magyarul verd ki a sz.rt is belőle, ha tudod! Vagy ha nincs rá módod, akkor kerüld el jó messzire. Ezekkel az állatokkal nem lehet másként bánni, a szóból egyik sem ért, amíg be nem verik a fejét.
Sajnos velem is volt már ilyen, amikor 13 körül voltam. Itt lakott egy romacsaj a lakótelepen, anélkül, hogy bántottam volna, a buszon (!) körbevett 2 nem roma barátnőjével (én ültem, és odajöttek), a fejemre ütött, meghúzta a hajamat és leköpött. Kérdeztem, mi bajuk van velem, mit ártottam nekik, erre röhögve leszálltak.
Csak elkerülni tudod. Meg nem árt, ha lehetőleg nagydarab, vagy más módon számára ijesztő pasival lát. Skinhead lenne a legjobb, de most csak ezért ne barátkozz skinheadekkel. Pl. rocker is megteszi, nincs egy vagy több rocker ismerősöd? Nem kell megverni, nem kell a nyakatokba szabadítani a 40 fős családját, elég, ha lát egy vagy több fiúval. Azt általában tudják, hogy a rockerek nem csípik őket.
De az is megoldás lehet, hogy apukád elbeszélget vele (nem megveri, de megmondja neki, hogy szálljon le rólad), hátha attól is visszafogja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!