Mi a véleményed az olyan emberekről akik nem tudnak örülni más boldogságának?
Én elítélem őket!
Ha ő is magáénak érezné más boldogságát akkor nem lenne olyan keserű élete!
Honnan tudod, hogy nem tud örülni neki?
Honnan tudod, hogy miért nem örül neki?
Honnan tudod, hogy senkiének nem örül-e, vagy csak egyesekének?
Honnan tudod, hogy milyen dolgok történtek vele az életében, amiért ilyen lett?
Honnan tudod, hogy nem olyan környezetből jön-e, ahol ez természetes, és észre sem veszi magát?
Honnan tudod, hogy nincs-e jelenleg valami olyan súlyos problémája, ami képtelenné teszi az örömre?
Én nem ítélem el őket, mert általában oka van annak, ha valaki ilyen lesz.
Miért kéne más boldogságának örülnöm???
Pláne, ha más örül az én szerencsétlenségemnek/nyomorúságomnak???
A saját életemmel foglalkozom, nem máséval. Engem hidegen hagy, ha ő örül.
En is elitélem õket, mert a mi boldogságunkba is belemásztak mindenféle szempontból.
Ugyanakkor azt elvárják, hogy az õ boldogságuknak én örüljek. Mindig próbálkozom, hogy ugy viszonyuljak,ahogyan õk én velem, de sajnos nem tudom megtenni. A rosszindulatra születni kell!
Ugye ez nem a kétszer is kitörölt miért nem vigasztalható romantikus vígjátékkal a fájdalom kérdésének folytatása, hogy már mennyire lehet unni, hogy törlik, és írod, hogy más boldogsága mennyire elfeledteti a keserűséget?
Még vesszőt se akartam írni, sőt szívem szerint még szóközt se hagytam volna.
Nem unod?
Szerintem a menyasszony önző!
Csak körül kellene néznie a világban!
Nana! Kedves kérdező...
A nem tud örülni más boldogságának és a szar helyzetben van de elfelejti a saját nyomorúságát csak mert valaki boldog két dolog.
Én pl örülök, hogy eljegyezték a legjobb barátnőmet de az egy kicsit sem dobna fel ha a halott férjem gyászolása közben egy idióta romantikus vígjátékokat mutogatna és egymást csókoló párokat, akik együtt nevelik a gyerekeiket és együtt öregednek meg mert ÉN MÁR NEM tehetem ezeket életem szerelmével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!