Szakítás után illik visszakérni v adni ajándékot?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 06:53
11/15 anonim válasza:
Szerintem egyik sem túl illendő dolog.
Ha visszaadod, amit kaptál, azzal megbánhatod a volt párodat. Visszakérni szerintem pedig elég sóher dolog, hiszen azt neki vetted, és nem azért, h utána később visszaérd.
Mondjuk a szakítás elég csúnya dolgokat tud kihozni az emberből, szóval egyiken sem lepődnék meg, de akkor sem szép dolog szerintem.
12/15 anonim válasza:
Nem illik visszaadni.
Az eljegyzési gyűrű meg érdekes téma xD Ha nem kéri vissza akkor miért adjam vissza, főleg ha aranyból van? Ha nem kell, akkor eladom valakinek, és ha sokat ér, mér jól is járok vele xD
13/15 anonim válasza:
Visszaadni igen, visszakérni nem.
14/15 anonim válasza:
Szerinted, ha aranyból van akkor vissza se fogja kérni?
15/15 anonim válasza:
Ma már nincs olyan, hogy illik, nem illik. Az emberekből kiveszett az erkölcso érzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!