Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Légyszi mondjatok előnyöket...

Légyszi mondjatok előnyöket azzal kapcsolatban, ha valaki szingli! A hátrányaival tisztában vagyok, pozitív megerősítésekre lenne szükségem! (? )

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 19:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Előny...hát,attól függ,honnan nézzük.Egész nap egyedül lehetsz,akár az összes idődet a gép előtt töltheted és nézegetheted ezt az oldalt.Más most nem nagyon jut eszembe.Ez lehet előny is,ha információt akarsz gyűjteni.
2012. jún. 2. 20:12
 12/22 anonim ***** válasza:
52%

kedves 4es, amiket leírtál, az nettó ökörség.

nem érzem magam semmiben korlátozva csak azért mert párom van, lehet szőrös a lábam, bőgethetek hülye zenéket, sosem veszekszünk a távkapcsolón, lévén, h még tv-nk sincs, nem kell elszámolnom a fizetésemről, és arról sem, h milyen ruhákat vettem.

ugyanígy a párom sincs börtönbe zárva csak azért mert velem él, és ha akarja, akkor 3 órát is ülhet a budin, ha úgy hozza a szükség :)

szerintem azért jó szinglinek lenni, mert keresgélheted azt az embert, aki igazán illik hozzád, és közben pedig megismerhetsz olyanokat is, akik később akár jó barátaid lesznek.

vannak egyedülálló barátaim, nekik már kicsit elegük van a szingli létből, de élvezik az életet, buliznak, ismerkednek.

2012. jún. 2. 20:12
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Akik ennyire szarul élnek meg egy párkapcsolatot, hogy mindenben korlátozva vannak inkább maradjanak is egyedül.
2012. jún. 2. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:

12-es! Még szerencse, hogy a válaszomat nem neked, hanem a kérdezőnek írtam :)

4-es.

2012. jún. 2. 20:15
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
4-es vagyok megint: azt kihagytam, hogy nem kell mindent készpénznek venni. Amiket leírtam ugyanúgy lehetnek hátrányok is, függően attól, hogy milyen szemszögből nézzük. De mind1 is, mert én egyesekkel ellentétben a kérdésre válaszoltam és nem jöttem itt felháborodni, meg másokat hülyének titulálni. Mindennek meg van az előnye és a hátránya, tehát a szingliségnek is és a párkapcsolatban élőknek is. Csak kérdés, hogy ki mit tekint előnynek és hátránynak. De azért nem kéne mindjárt közölni, hogy hülyeséget írtam, mert Te máshogy gondolod. Persze ezzel most csak magadat minősítetted.
2012. jún. 2. 20:21
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem előnynek kell érezni, hanem el kell fogadni, ha épp ez a helyzet.
2012. jún. 2. 20:29
 17/22 anonim válasza:
91%
A 4-es válaszolóval meg a többi irományával maximálisan egyetértek. A kérdés az volt, hogy mik az előnyei a szingliségnek, ő csak leírta azt, amit előnynek lehet tekinteni. De persze ugyanúgy lehet hátránynak is, elvégre most valaki szeretni a párjának mutogatni az újonnan vett holmijait, de más meg teljesen kiakad, ha a barátja rákérdez, hogy mit vásárolt. Ez annyira emberfüggő. Csak azt nem értem, hogy egy ilyen dologban miért kell mindjárt lehülyézni a másikat, ha ő épp előnyösnek tart olyat, amit más hátrányosnak? Soha nem fogom megérteni az embereket, akik ebben a kategóriában írnak. Itt van a legtöbb troll itt van a legtöbb értetlenkedő (akinek nem inge...)
2012. jún. 2. 20:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Engem az exem nem korlátozott folyton és nem kellett beszámolnom neki, persze elmondtam, hogy hova megyek. Nekem az a marha nagy előnye, hogy nincs veszekedés, nem fekszem le úgy aludni, hogy elegem van az életből mert már megint összevesztünk. És nem kelek fel úgy reggel, na vajon mikor fog hívni.
2012. jún. 2. 20:54
 19/22 anonim ***** válasza:
10 év után lett vége a kapcsolatomnak, most fél éve. Előnyök nálam: nem kell beszámolnom, ezt-azt miért vettem, nem kell mindig rá várnom, mert nem képes elkészülni, és legfőképp nem h.lyéz le senki, ha vmi ötletem támad, nem kritizálnak állandóan.Nem beszél le a terveimről senki.
2012. jún. 2. 21:55
 20/22 anonim ***** válasza:
51%

12es vagyok. lehet, hogy azért gondoltam balgaságnak amit itt többen leírnak, mert mi szeretjük egymást a párommal, és nem azon görcsöl a gyomrom, h vajon mikor veszünk össze. a konfliktus is a kapcsolat része, tudni kell intelligensen hozzáállni és kompromisszumot kötni.

bocs, hogy nem tudom átérezni azok helyzetét, akik szenvednek egy kapcsolatban. velem ez még nem nagyon fordult elő, lévén, h leginkább olyan dolgokba szeretek belemenni ill. benne lenni, amik előrevisznek az életben, és nem pedig hátráltatnak.

én kérek elnézést, hogy boldog vagyok és nem megkeseredett...

2012. jún. 2. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!