Légyszi mondjatok előnyöket azzal kapcsolatban, ha valaki szingli! A hátrányaival tisztában vagyok, pozitív megerősítésekre lenne szükségem! (? )
kedves 4es, amiket leírtál, az nettó ökörség.
nem érzem magam semmiben korlátozva csak azért mert párom van, lehet szőrös a lábam, bőgethetek hülye zenéket, sosem veszekszünk a távkapcsolón, lévén, h még tv-nk sincs, nem kell elszámolnom a fizetésemről, és arról sem, h milyen ruhákat vettem.
ugyanígy a párom sincs börtönbe zárva csak azért mert velem él, és ha akarja, akkor 3 órát is ülhet a budin, ha úgy hozza a szükség :)
szerintem azért jó szinglinek lenni, mert keresgélheted azt az embert, aki igazán illik hozzád, és közben pedig megismerhetsz olyanokat is, akik később akár jó barátaid lesznek.
vannak egyedülálló barátaim, nekik már kicsit elegük van a szingli létből, de élvezik az életet, buliznak, ismerkednek.
12-es! Még szerencse, hogy a válaszomat nem neked, hanem a kérdezőnek írtam :)
4-es.
12es vagyok. lehet, hogy azért gondoltam balgaságnak amit itt többen leírnak, mert mi szeretjük egymást a párommal, és nem azon görcsöl a gyomrom, h vajon mikor veszünk össze. a konfliktus is a kapcsolat része, tudni kell intelligensen hozzáállni és kompromisszumot kötni.
bocs, hogy nem tudom átérezni azok helyzetét, akik szenvednek egy kapcsolatban. velem ez még nem nagyon fordult elő, lévén, h leginkább olyan dolgokba szeretek belemenni ill. benne lenni, amik előrevisznek az életben, és nem pedig hátráltatnak.
én kérek elnézést, hogy boldog vagyok és nem megkeseredett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!