Ezért utálhatnak engem az iskolában?
Figyelt kérdés
Tornaórán, 2 osztályból vannak a fiúk összevonva, én osztályom és a másik az évfolyamból. Én nem vagyok jó tornából, a tanár is mindig kritizál, de ahogy bánnak velem az iskolatársaim sokan, én nem nagyon vagyok hajlandó velük együtt játszani amikor játszunk valamit az órán (kosárlabda főleg). Sokszor be is szólnak, de ilyen emberek kedvéért én nem akarok labda után futkosni meg semmi, de ez miért akkora baj is nekik? Amikor a tanár úgy is osztja be mindig a csapatokat hogy abban legyenek többen, amelyikben én vagyok. Szóval nincs egyik csapat se hátrányban, akkor miért baj nekik ha nem akarok játszani velük, csak ott sétálgatok? A másik meg hogy be se akarnak venni a játékba igazán, de az mindegy, szóval emiatt lehet hogy utálnak?2012. jún. 1. 19:45
1/5 A kérdező kommentje:
És 9. osztályosok vagyunk
2012. jún. 1. 19:46
3/5 anonim válasza:
Ha benne vagy a csapatban, és megy a játék, te meg csak ténferegsz jobbra-balra, és sétálgatsz ahelyett, hogy a csapat aktív tagja lennél, én sem kedvelnélek. Az előző voltam.
4/5 anonim válasza:
Ezt erősen kétségbe vonnám. Én is ilyesféle voltam mindig is, botkezű-és lábú, pocsék mozgáskoordinációjú, nem egy olimpikonnak való, mégsem zavartam senkit az égvilágon. Jóarcként híresültem el, bírták a búrám ettől függetlenül. Erre fogni a gyűlöletet tuti valami mélyebb okot takaró ürügy, én nem nyugodnék bele a helyedben.
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen voltam.Mindig utolsónak választottak be minden csapatba,folyton én maradtam ki a játékból is.Nekem csak koncentrációs zavarom volt,de olyan súlyos,hogy azt sem tudtam,hol vagyok.Amúgy labdajátékokból jó voltam,csak nem tudtam egy időben odafigyelni,hogy honnan,mikor jön a labda és mindig vagy fejen talált,vagy elment mellettem:D Szerintem próbálj meg bekapcsolódni,még az is lehet,hogy menni fog és akkor békén hagynak.De ha akkor sem,akkor más lehet a baj,nem az,hogy nem vagy jó tesiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!