Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jártatok már úgy, hogy beszélt...

Jártatok már úgy, hogy beszéltetek valakiről, és ott jött végig mögöttetek?

Figyelt kérdés

Érdekelne,hogy csak én vagyok ilyen balfácán ? :D Velem sokszor megesett már.Mostantól mindig szét fogok nézni. :D

Mit tettetek utána ilyen helyzetben?

Tudom hogy rossz kategória,de nem tudom melyikbe kéne kitenni.

2012. jún. 1. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan igazi nagy baki nem rémlik, általában még időben lereagáltam a szitut, vagy észrevettem az emberkét. Remekül tudok improvizálni és úgy tenni, mintha valami tök másról lett volna szó. :D
2012. jún. 1. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már, épp mondtam óra után, hogy nem akarok abba az étterembe menni, mert nem akarok xy-nal együtt ebédelni, mire kérdezte a mellettem jövő, hogy miért, én meg mondtam, hogy mert utálom. És akkor ment el mellettem, biztos hallotta, de nem zavart, tudta addig is, hogy utálom.
2012. jún. 1. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is, bár velem úgy, hogy én pozitívumokat mondtam épp az illetőről. :)
2012. jún. 1. 20:05
 4/9 A kérdező kommentje:

3!

Persze hát velem is.Nem úgy értettem,hogy szidtam valakit mint a bokrot,am sem jellemző rám.De pl múltkor arról a srácról dumáltam aki tetszik már jó ideje,és ott jött mögöttem háhá de gáz!

2012. jún. 2. 05:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Tök szívesen olvasnék még ilyen sztorikat!Írjatok! :)
2012. jún. 2. 05:43
 6/9 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Úgy tűnik nehéz dolog felvállalni a tetteinket és ha pellengérre állítanak csak hebegünk-habogunk!

Vagy nem beszélsz ki másokat a háta mögött,vagy ha mégis megteszed,vállalod a felelősséget!

Kellemes gerinctornát!

2012. jún. 2. 09:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem értelek.Te barátaiddal(már ha vannak ilyen stílus mellett),nem szoktatok beszélni csoporttársakról,vagy olyanról aki tetszik?...Szerintem teljesen természetes.És a múltkor arról beszéltem,aki nagyon tetszik,és ott jött mögöttem,amit már mondtam.Szerintem mókás kis szitu.Ebben mi lenne a gerinctelenség?Van különbség a közt hogy beszélek valakiről,vagy kibeszélek.Nem értem,ha nem tudsz,nem akarsz válaszolni a kérdésemre,akkor miért kell beugatni?Jó,te nem jártál még így,gratulálok,ügyes vagy...!Biztos attól hogy ugatsz felsőbbrendűnek gondolod magad másoknál,feláll tőle.
2012. jún. 2. 19:09
 8/9 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Bocsánat!Úgy tűnik félreértettelek!

2012. jún. 3. 07:13
 9/9 Pietrosol ***** válasza:

Mégsem értettelek félre!

Vállald nyilvánosan a véleményedet és ne privát üzenetként írj ilyeneket,"pillangókisasszony"!

Hogy más is értse!

A kisasszonytól ezt az üzenetet kaptam privátba:

"Ja azt kifelejtettem hogy a jó kurv@ anyádba elmész te büdös csicska!Húú ez jólesett!Még egy b@szott nagy pofon még jobban,de sajna ezt nemtudom megtenni!Ilyen stílussal remélem elüt a busz."

Mindenki döntse el maga,hogy a "hölgy" balfácán-e vagy egy gerinctelen hulladék!

2012. jún. 3. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!