Sok orosz férfinak miért van olyan furcsa arca?
Nem is tudom , olyan ellenséges az arcuk.Persze nem mindegyiknek de sokuknak.Olyan gonosz vagy nem is tudom.Semmi bajom nincs az oroszokkal.
Nem tudom miért látom némelyik arcát olyan barbár ellenségesnek.
igen, az oroszoknak (és nem a közép-ázsiaiakkal vegyes, hanem a 'szlávabb' oroszoknak) kicsit darabosabbak, szögletesebbek a vonásaik - de nekem ez tetszik :) bár abban van igazság, hogy ez az arcberendezés agresszivitást sugall - de szerencsére ez csak a látszat
szerintem az lehet ennek a meglátásodnak az oka, hogy a filmekben főként az ilyen arcszerkezetű emberek kapják a gonosz szerepét
meg azért a magyar köztudatban (meg emlékezetben) elég sok durva sztori él velük kapcsolatban, és ez bizonyára csak erősíti ezt a sztereotípiát...
Nekem kicsit ijesztő némelyik.
A magyaroknál a germán származás gyakori és az ittenieknek finom vonásaik vannak és ahhoz szokott a szemünk és biztos azért látom az némelyik oroszt ijesztőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!