Mit jelent számodra igaz barátnak lenni?
Szia!
Ez egy jó kérdés!!! Jóban, rosszban, de azért persze más, mint egy házasság. Az igazi barát sokszor tud neked ellent mondai, megmondani, ha valami nem oké, segít ha baj van! Nekem van egy nagyon-nagyon kedvenc mondásom, vagy mi is ez pontosan...
Barát az , kit ha éjjel felhívsz azzal, hogy megöltél egy embert azt kérdezi hova temessük! Nagyon nehéz leírni az igazi barátot! Ezt érezni kell. DE NAGYON KEVÉS olyan ember van, aki valóban az igaz barát kategóriába sorolható. ÉN úgy gondolom, hogy van olyan ember,aki elmondja rólam, hogy én igaz barát vagyok, és nekem is van olyan ember ,akiről ki merem ezt jelenteni!
TE kedves kérdező? Énb a te véleményedre is kíváncsi vagyok!
Minden jót!
Mostmàr semmit,
Régebben azt hogy sajàt börömet is képes voltam kockàztatni érte,a legutolso morzsaszemet is megosztottam vele,a legféltettebb titkait bizhatta ràm,Türelmesen végighalgattam,öszinte véleményt mondtam,ha jo ha rossz.
Igyekeztem a lehetö legtöbb idöt vele tölteni.
Aztàn mikor hàtulrol tàmadtak akkor elszakadt a madzag,és azota szàmomra nem létezik igazi baràtsàg,csak haversàg,vagy jo viszony.
Köszönöm mindenkinek, aki eddig válaszolt. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy már én sem hiszek az igaz barátságban. nemrég csalódtam egy hatalmasat, és borzasztóan fáj.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Ezt a kérdést is én tettem fel, ebben benne van minden, ami miatt úgy érzem, hogy számomra nem létezik igaz barát.
nekem azt jelenti,hogy van valaki akinek nyugodt szívvel elmondhatom a titkaimat,nem kell attól féljek hogy húsz ember mondja vissza másnap. ugyanez fordítva is.
az én igaz barátnőm nem röhög ki (nagyon:D) ha megosztom vele hogy kibe vagyok szerelmes. de ha ki is nevet,akkor sem sértően.ugyanígy én sem gúnyolom ki az ő pasijaiért,de ha úgy adódik hogy látszik az hogy ki akarják használni akkor felhívom erre a figyelmét.
na ezek voltak a lelkizős dolgok.
továbbá: minden buliban benne vagyunk pl.: vízipipakészítés,üvegezés a haverokkal,tarotkártyából való jóslás
Szerintem az a legnagyobb probléma ezzel az "igaz barát" dologgal, hogy valahogy mindig mindenki mást tekint, vagy akar tekinteni igaz barátjának mint akit kéne. Legalábbis én ezt tapasztaltam:(
Most h egy elég nagyot csalódtam egyik barátomban, akiben én eddig tökre megbíztam és azt hittem h ő is ugyanúgy szeret engem mint én őt (egyébként én fiú ő lány), kezdem átértékelni a dolgokat. Nekem általában mindig az a legnagyobb bajom h azokhoz ragaszkodok és azok társaságát keresem akik sokszor le se szarnak, vagy legalábbis nem tekintenek engem annyira jó barátjuknak. Akik pedig igazán ragaszkodnak hozzám, azokat meg sokszor én szarom le:S, szerintem azért mert nem birom ha valaki annyira ragaszkodik hozzám h már szinte megfojt:S
De akármikor csalódok azokban akik kevésbé ragaszkodnak hozzám, mindig jólesik h vannak olyan emberek akikre akkor is számíthatok amikor mások cserben hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!