Normális az ilyesmi?

Figyelt kérdés
A. és B. két barát, akik az utóbbi időben nincsenek túl jóban. A. elhívja vhova. B.-t e-mailben! (ez egy "távoli program"). B. elfogadja és felajánl egy (másik) programot másnapra, de A. nem válaszol rá. B. ismeri A. szokásait: A. fent volt msn-en aznap (18 és 23 között biztosan) és másnap (késő reggeltől, még mindig) is, tehát biztos olvasta az e-mailt és lett volna ideje reagálni rá. Normális dolog, hogy se egy igent, se egy nemet nem írt vissza? B. A.-től a programon kívül mást is kérdezett, ami semleges. Legalább arra nem kellett volna reagálnia A.-nak? (Még akkor is, ha a programról nem tudott dönteni.) Mi a véleményetek? Hogyan lehet A.-nak a tudomására hozni, hogy ez rosszul esik B.-nek? Jogosak B. érzései?
2009. jún. 30. 18:11
 1/8 anonim válasza:
40%
Aki A-t mond, mondjon B-t is!
2009. jún. 30. 18:12
 2/8 A kérdező kommentje:

És C-t is. :P :)

DE komolyan! Normális az ilyesmi?

2009. jún. 30. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy ez sajnos eléggé egy oldalú barátság. Le kellene ülni megbeszélni a dolgokat, az talán segíthet. De nem vagyok biztos benne sajnos.
2009. jún. 30. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem szívsz egy kicsit sokat? Egy árva kukkot sem értettem a story-ból....!
2009. jún. 30. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz kulturáltan válaszolni, akkor ne írj!
2009. jún. 30. 20:06
 6/8 A kérdező kommentje:
18:18! Köszi hogy írtál! :)
2009. jún. 30. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem B. túlreagálja a dolgot.Én már elmúltam 30, a legjobb barátnőmmel 14 éves korunk óta ismerjük és szeretjük, elfogadjuk egymást, úgy ahogy vagyunk.Ő mindig mindenhonnan elkésik, szeles, meggondolatlan.Én kínosan pontos vagyok, tán egy kicsit vaskalapos is.Volt, hogy nyolc hónapig nem találkoztunk bizonyos okokból, de ettől még tudtuk, hogy csak egy szó, és máris ott vagyunk egymásnak.Sosem hagynánk cserben egymást, de nem vagyunk egymás hátában.Nekünk ez az igaz barátság már 21 éve.
2009. júl. 1. 10:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál!

Azért ez nem ilyen egyszerű, mert A. korábbi barátságai az ilyesmik miatt szakadtak meg. Közben meg emésztette magát miattuk, de nem tett soha semmit.

B. próbált beszélni vele a korábbi konfliktusról, de A. az ilyesmit nem tudja kezelni.

B.-nek van olyan barátnője, mint neked. Az egészen más jellegű kapcsolat. Azt az idő nem mulasztja el. :)

2009. júl. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!