Mit szólnál hozzá, ha ilyenek lennének a barátaid?
22 éves lány vagyok és pár éve van 2 legjobb barátnőm. A viselkedésük mostanában kezd nagyon meglepni engem.. kezdem is: idősebbek mint én és az egyik barátnőm még egyetemista, de csúszott már 3 évet, az alap 3 éven felül, tehát a 3 éves képzést min. 6 év alatt végzi el. Ez azért gáz, mert nem tanul hanem bulizik, iszik minden hétvégén. Van barátja, de távkapcsolatban élnek és havonta egyszer találkoznak, de a helyi diszkóban minden pasival elég kihívóan táncol...
A másik barátnőm párkapcsolatával is ugyanez a helyzet, és ő is a diszkóban megpirítja a tizenévesek arcát rendesen, úgy táncol mint valami rúdtáncosnő, annyira kihívóan... Ráadásul ő ittasan vezet, és van egy srác aki szerelmes belé és tetszik ez a helyzet a barátnőmnek, adja alá a lovat.
Még mielőtt azt mondanátok h irigy vagyok, nem, mivel nekem biztos kapcsolatom van és én már 22 évesen úgy érzem kinőttem ebből a "hülyítsük a fiúkat" témából. És az egyetemet is időben elvégeztem.
Csak engem zavar ez a dolog vagy ez még belefér a barátságba?
Hát nézd. Ha ők tényleg a barátaid lennének, akkor nem azzal foglalkoznál, hogy hogyan viselkednek, hanem azzal, hogy mi ennek az oka. Mert az ilyen viselkedésnek, hanyagságnak, hedonizmusnak általában valamilyen lelki oka van. De téged ez nem érdekel, csak az, hogy elmondhasd magadról, hogy te mennyivel jobb vagy náluk. Bebebeee én időre elvégeztem az egyetemet, bebebeee én már nem táncolok fiúkkal a bulikban, bebebeeee én mennyivel intelligensebb vagyok náluk. Kb. a 12-13 évesek viselkednek így, 22 évesen már nagyon gáz és gyerekes hozzáállás.
Nekem nem fér bele a barátságba az, hogy lenézzem a barátaimat, hogy ne foglalkozzak azzal, hogy megértsem, mi áll a tetteik hátterében, meg az sem hogy néhány külső eredmény (diploma, párkapcsolat, blablabla) miatt magamat jobbnak kiáltsam ki náluk, de te tudod. Ha neked szükséged van arra, hogy legyen kit lenézned, hogy csökkentsd a kisebbségi komplexusodat, és őket ez nem zavarja, akkor rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!