Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha ilyenek...

Mit szólnál hozzá, ha ilyenek lennének a barátaid?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és pár éve van 2 legjobb barátnőm. A viselkedésük mostanában kezd nagyon meglepni engem.. kezdem is: idősebbek mint én és az egyik barátnőm még egyetemista, de csúszott már 3 évet, az alap 3 éven felül, tehát a 3 éves képzést min. 6 év alatt végzi el. Ez azért gáz, mert nem tanul hanem bulizik, iszik minden hétvégén. Van barátja, de távkapcsolatban élnek és havonta egyszer találkoznak, de a helyi diszkóban minden pasival elég kihívóan táncol...

A másik barátnőm párkapcsolatával is ugyanez a helyzet, és ő is a diszkóban megpirítja a tizenévesek arcát rendesen, úgy táncol mint valami rúdtáncosnő, annyira kihívóan... Ráadásul ő ittasan vezet, és van egy srác aki szerelmes belé és tetszik ez a helyzet a barátnőmnek, adja alá a lovat.

Még mielőtt azt mondanátok h irigy vagyok, nem, mivel nekem biztos kapcsolatom van és én már 22 évesen úgy érzem kinőttem ebből a "hülyítsük a fiúkat" témából. És az egyetemet is időben elvégeztem.

Csak engem zavar ez a dolog vagy ez még belefér a barátságba?

2012. máj. 30. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Valóban nem a legjobb viselkedési formák ezek, de engem inkább az aggasztana, ha a barátnőm a hátam mögött tart elítélendőnek ahelyett, hogy a szemembe mondaná és megbeszélnénk. Ez nem barátság.
2012. máj. 30. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi köze van a barátságnak ahhoz, hogy ki hogy táncol? csak táncol nem? a barátság nem arról szól, hogy beleszóljunk mások párkapcsolatába és életébe, látszik sajna hogy neked sem voltak Igazi barátaid még és nem sem voltál még az senkinek.
2012. máj. 30. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Te választottad őket barátaidnak. Vagy elfogadod őket így, vagy lecseréled őket. Te dolgod, te életed. (Az ő életük meg az ő életük, úgy élik, ahogy akarják.)
2012. máj. 30. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Hagyj ott a barátnőidet!!!
2012. máj. 30. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Ők még elég gyerekesek, de inkább most éljék ki magukat, mint 40 évesen. Ha neked nem ez a stílusod, ne menj velük bulizni. Az én barátnőm is teljesen megváltozott az utóbbi két évben, minden héten isznak az új barátival, piercingekkel, tetkókkal akarja magát "feldíszíteni" az ő hatásukra. Hívott már engem is abba a társaságba, de inkább nem mentem el. Megértette. A piercingeknél meg tetkóknál is kikéri a véleményem, és én igyekszem azokról lebeszélni, amit később megbánhat, de úgy tűnik hallgat rám. :) Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy ilyen különbségekkel is megmaradhat egy barátság ha mindkét fél szereti a másikat. Én a helyedben azért megjegyezném az egyik barátnődnél, hogy vegye komolyan a sulit, szerintem rád hallgat.
2012. máj. 30. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék ilyen emberekben megbízni.
2012. máj. 30. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát nézd. Ha ők tényleg a barátaid lennének, akkor nem azzal foglalkoznál, hogy hogyan viselkednek, hanem azzal, hogy mi ennek az oka. Mert az ilyen viselkedésnek, hanyagságnak, hedonizmusnak általában valamilyen lelki oka van. De téged ez nem érdekel, csak az, hogy elmondhasd magadról, hogy te mennyivel jobb vagy náluk. Bebebeee én időre elvégeztem az egyetemet, bebebeee én már nem táncolok fiúkkal a bulikban, bebebeeee én mennyivel intelligensebb vagyok náluk. Kb. a 12-13 évesek viselkednek így, 22 évesen már nagyon gáz és gyerekes hozzáállás.

Nekem nem fér bele a barátságba az, hogy lenézzem a barátaimat, hogy ne foglalkozzak azzal, hogy megértsem, mi áll a tetteik hátterében, meg az sem hogy néhány külső eredmény (diploma, párkapcsolat, blablabla) miatt magamat jobbnak kiáltsam ki náluk, de te tudod. Ha neked szükséged van arra, hogy legyen kit lenézned, hogy csökkentsd a kisebbségi komplexusodat, és őket ez nem zavarja, akkor rajta.

2012. máj. 31. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a másik meg az, hogy 22 évesen még nem végezhettél egyetemet, mert az min. 5 éves, tehát legkorábban is 23 évesen lehet elvégezni. Neked max. főiskolai diplomád van, szóval ez is mutatja, hogy nálad csak az arcoskodásról szól az egész.
2012. máj. 31. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!