Mit lehet tenni akkor, ha úgy érzed hanyagolnak a barátaid?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem nem tettem semmi olyat, ami miatt hanyagolniuk kell. Ugyan úgy érdeklődom felőlük, próbálom tartani a kapcsolatot velük, ők mégis, mióta párom van, teljesen megváltoztak velem szemben. Mintha irigyek lennének rám. Ha én nem jelentkezem, ők nem jelentkeznek. Van, hogy vissza sem írnak, maguktól pedig egyáltalán nem érdeklődnek felőlem. Lehetséges hogy irigyek rám, vagy csak bebeszélem magamnak?2012. márc. 5. 18:03
2/3 anonim válasza:
Szerintem te a magad részéről mindent megtettél. Biztosan irigyek. Inkább rád mutogatnak a hátad mögött, hogy juj, hanyagolod őket, mert pasid van, észre sem veszik, hogy valójában ők rekesztettek ki emiatt. Nem vesztettél semmit! Engem is jó ideig elkerültek, mikor összejöttem a párommal, addig én voltam a lelki szemetesláda. Aztán azóta is akkor jönnek, ha kell valami. Én meg büszkébb vagyok annál, mintsem szaladjak utánuk, megvagyok a társaságuk nélkül.
3/3 anonim válasza:
velem is ez történt :( hiába minden, ha találkozunk is akkor is némelyik egész nap hozzám se szól...persze szerintük csak túlreagálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!