Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az osztály "nagymenő lánya"...

Az osztály "nagymenő lánya" barátkozni kezdett velem! Nekem gyanús! Nektek nem? (lent)

Figyelt kérdés
Én vagyok az "osztály nevetség tárgya" ...vagyis voltam. Az osztályban mindig volt egy nagymenő csaj akit idéznék: "Jaj nézd már ki megy ott! Egy árva csőnacija sincs!"-és röhögve elmegy. De menő (amit totál nem értettem meg soha és nem is fogok!). Hidegen hagy, hidegen is hagyott mindig mert a tanulásra összpontosítok mert a tanáraim mondták hogy kivételesen jó a felfogó képességem, és amiért máshoz nem nagyon értenék tanulok. Na igen...gondolhatjátok...egy stréber a sok közül...Na de nem baj! :) De ez megváltozott. Az utóbbi hetekben idézném a csajt: "Jaj szia! tök jó a nacid!..." Meg minden. Az érdekbarátai is elkezdtek "bírni. De mi változott bennem? Az ég világon semmi! Nekem gyanús! Szerintetek mitől lehetett ez a hirtelen megkedvelés?

2012. máj. 30. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
hány éves vagy 12?
2012. máj. 30. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:
igen
2012. máj. 30. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj , általános iskolában sok érdekes és felfoghatatlan dolog történik.
2012. máj. 30. 17:14
 4/9 anonim válasza:
Lehet, h megtetszettél neki, de lehet, h csak azt akarja, h segíts neki a dogában.
2012. máj. 30. 17:17
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Szerintem is fura! Bár ha így belegondolok hátam mögött ül matekon és holnap Témazáró! De nem tudom matekból ő 3 én 5 de ő mindig azt állította jó neki a hármas.
2012. máj. 30. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tuti rád fog szállni, hogy segíts neki, írd meg a háziját stb.
2012. máj. 30. 17:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá hogy ilyesmi szándékai lehetnek. De nem lehet megszabadulni tőle. Már a fejem is zsong ha odaszalad a suliban!
2012. máj. 30. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Te vagy azm Meg?:)
2012. aug. 7. 20:38
 9/9 A kérdező kommentje:
mondhatni xD
2012. aug. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!