Az osztály "nagymenő lánya" barátkozni kezdett velem! Nekem gyanús! Nektek nem? (lent)
Figyelt kérdés
Én vagyok az "osztály nevetség tárgya" ...vagyis voltam. Az osztályban mindig volt egy nagymenő csaj akit idéznék: "Jaj nézd már ki megy ott! Egy árva csőnacija sincs!"-és röhögve elmegy. De menő (amit totál nem értettem meg soha és nem is fogok!). Hidegen hagy, hidegen is hagyott mindig mert a tanulásra összpontosítok mert a tanáraim mondták hogy kivételesen jó a felfogó képességem, és amiért máshoz nem nagyon értenék tanulok. Na igen...gondolhatjátok...egy stréber a sok közül...Na de nem baj! :) De ez megváltozott. Az utóbbi hetekben idézném a csajt: "Jaj szia! tök jó a nacid!..." Meg minden. Az érdekbarátai is elkezdtek "bírni. De mi változott bennem? Az ég világon semmi! Nekem gyanús! Szerintetek mitől lehetett ez a hirtelen megkedvelés?2012. máj. 30. 16:46
2/9 A kérdező kommentje:
igen
2012. máj. 30. 17:02
3/9 anonim válasza:
Ne aggódj , általános iskolában sok érdekes és felfoghatatlan dolog történik.
4/9 anonim válasza:
Lehet, h megtetszettél neki, de lehet, h csak azt akarja, h segíts neki a dogában.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Szerintem is fura! Bár ha így belegondolok hátam mögött ül matekon és holnap Témazáró! De nem tudom matekból ő 3 én 5 de ő mindig azt állította jó neki a hármas.
2012. máj. 30. 17:26
6/9 anonim válasza:
Tuti rád fog szállni, hogy segíts neki, írd meg a háziját stb.
7/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá hogy ilyesmi szándékai lehetnek. De nem lehet megszabadulni tőle. Már a fejem is zsong ha odaszalad a suliban!
2012. máj. 30. 17:33
9/9 A kérdező kommentje:
mondhatni xD
2012. aug. 7. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!