Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni a csőlátású...

Mit lehet csinálni a csőlátású, önimádó emberekkel?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 22:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én nem azt vettem le, hogy veszekedni akarsz, szóval nem mindenki olyan.:) Itt a jellemzésed a dologról:

Ez nem hatásos. Az a baj, amikor egy családtagról van szó, aki nem csak a saját családját, de saját magát is roncsolja lelkileg. De megmagyarázni nem lehet neki, hogy rossz amit csinál, mert támad, rosszabbik esetben üt-ver, máson vezeti le a feszkót. A szó nem használ. De lehet mégis, csak rossz oldalról közelítjük meg a dolgot. Nem tudom, de elvagyok keseredve.

Magyarán szeretnéd felnyitni a szemét? Ne haragudj, de ha leültetek már és úgy sem használt, akkor neki semmi nem használ. Vannak ilyen típusú emberek, nálunk anyám ilyen. Sokszor feldühítem magam azon, hogy valamit mondok és átfordítja a saját igazára, a saját szemszögére és lepereg róla, nem fogja fel, ledobja magáról, mintha el sem hangzott volna az, amit mondtam, pedig csak a segítő szándék van bennem, miatta is, és mert megnyomorítja már a mindennapjainkat és nem hajlandó magán változtatni.Nagyon nehéz vele élni.

2012. máj. 30. 14:11
 22/25 A kérdező kommentje:
Na erről van szó, igen.:) Veszekedni nem szeretnék, mert gyűlölöm ezt a helyzetet, részt sem veszek benne, most is kint veszekszik anyukámmal. Ha nem tetszik neki a helyzet, akkor már üt is, mert ő a legerősebb a családban.:( Nem tudom mit lehetne tenni. Annyira nagyképű, ő a tökéletes és csak az ő szemszöge létezik, más hülye. Egyedül fog maradni. Ezt nem tűri el neki majd az élettársa sem.
2012. máj. 30. 14:15
 23/25 A kérdező kommentje:
Olyan, mint egy felfújt béka. Mintha megakarna pukkanni, ha nem tudja kierőszakolni azt, amit szeretne, vagy ha nem tudja kiharcolni azt, amit szeretne. És nem visszavágni akarok neki, én nem fogok ebben részt venni, csak érdekelne, hogy mit lehet tenni ez esetben, a saját érdekében! És akkor talán megpróbálok vele beszélgetni újra, mert akkor lesz is értelme... De eddig bárki próbált vele, nem volt.
2012. máj. 30. 14:17
 24/25 Theorba ***** válasza:

Hát?!! — ha maga a feltett kérdés némileg árnyaltabb lett volna, feltehetőleg gyorsabban, és megfelelőbb válaszokhoz jutottál volna. Csak egy pillanatra képzeld magad a jószándéku válaszolók helyébe.

"Mit lehet csinálni a csőlátású, önimádó emberekkel?"

Egyébként ha anyámat valaki megütné, az illető nem sokáig maradna életben...

2012. máj. 30. 16:07
 25/25 A kérdező kommentje:
Jó bocs... Este már hulla voltam agyilag. Durva volt mi ment itt. Már kínomban röhögtem.:// Az a baj, hogy nem tudom mihez forduljak. Gyakorlatilag ő a legerősebb a családban. Múltkor, mikor anyut megütötte, próbáltam megvédeni de ellökött és kaptam egy pár rúgást.
2012. máj. 30. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!