Mit lehet csinálni a csőlátású, önimádó emberekkel?
Én nem azt vettem le, hogy veszekedni akarsz, szóval nem mindenki olyan.:) Itt a jellemzésed a dologról:
Ez nem hatásos. Az a baj, amikor egy családtagról van szó, aki nem csak a saját családját, de saját magát is roncsolja lelkileg. De megmagyarázni nem lehet neki, hogy rossz amit csinál, mert támad, rosszabbik esetben üt-ver, máson vezeti le a feszkót. A szó nem használ. De lehet mégis, csak rossz oldalról közelítjük meg a dolgot. Nem tudom, de elvagyok keseredve.
Magyarán szeretnéd felnyitni a szemét? Ne haragudj, de ha leültetek már és úgy sem használt, akkor neki semmi nem használ. Vannak ilyen típusú emberek, nálunk anyám ilyen. Sokszor feldühítem magam azon, hogy valamit mondok és átfordítja a saját igazára, a saját szemszögére és lepereg róla, nem fogja fel, ledobja magáról, mintha el sem hangzott volna az, amit mondtam, pedig csak a segítő szándék van bennem, miatta is, és mert megnyomorítja már a mindennapjainkat és nem hajlandó magán változtatni.Nagyon nehéz vele élni.
Hát?!! — ha maga a feltett kérdés némileg árnyaltabb lett volna, feltehetőleg gyorsabban, és megfelelőbb válaszokhoz jutottál volna. Csak egy pillanatra képzeld magad a jószándéku válaszolók helyébe.
"Mit lehet csinálni a csőlátású, önimádó emberekkel?"
Egyébként ha anyámat valaki megütné, az illető nem sokáig maradna életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!