Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet ellene tenni, ha a...

Mit lehet ellene tenni, ha a fiú ennyire nyomul, barátkozni akar?

Figyelt kérdés
Én (lány) 15 leszek a nyáron, a fiú most 13 éves. Nem járunk egy suliba, csak a szüleink jóban vannak, és úgy ismerkedtünk meg. A fiú annyira félős, hogy az apja mondta nekem, hogy beszélgetni szeretne velem, mennyek ki az udvarra. Sétálgattunk, mesélt pár dolgot, meg én is, jól elvoltunk azért, de olyan erőltetettnek tűnt számomra ez az egész. Elkérte a telefonszámom, de én nem tudtam fejből, ezért én adtam meg neki. Nem hívtam, így elkérték anyumtól, és mondta, hogy el szeretne hívni ide-oda, kajálni, stb. Én nem szeretnék barátkozni, egyáltalán nem jön be a srác, elég gyereknek is tűnik még, pedig sportol is, és egyáltalán nem vagyok pasizós fajta. Ennyi idősen még feleslegesnek érzem, és barátkozni sem szeretnék vele... Mit tegyek? Megmondjam neki? Vagy csak ne vegyem fel a telefont? Nem tudom, hogy hívott-e már, mert nem tudom bekapcsolni a telóm. Viszont kicsit sajnálom is, mit gondoltok mit csináljak?
2012. máj. 29. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szólj a szüleidnek, hogy beszéljenek az ő szüleivel xD

Egyébként beszéld meg a kis sráccal, hogy nem szereted őt. Szépen, normálisan. Inkább kerüld, mint becsapd. De jobb tisztázni a dolgot finoman, őszintén.

2012. máj. 29. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy 13 éves kissrác még nagyon fiatal, ha visszautasítod, ki fogja heverni. Ha nem akarod direktben, akkor esetleg találj kifogásokat, miért nem tudsz vele elmenni.

Én 26 vagyok és egy 30 éves pasi nyom rám, naponta írogat, képeslapot küld. Először még válaszolgattam, de meguntam, hogy 20 perc múlva újra villog a levél. Durván lekoptatni nem akartam, csak így meg... most ott tartok, hogy nem veszek róla tudomást, gondolom mit gondolhat.. de irritál, hogy ennyire nyomul, sajnálom én is, de ne engem kövessen ennyire... más biztos örülne, ha naponta kapná a rózsás versikéket.

2012. máj. 30. 05:18
 3/3 anonim ***** válasza:
57%
Szóval ilyen a modern elrendezett házasság...
2012. máj. 30. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!