Miért nem akar ez miatt barátkozni velem? Miért mondta ezt? Egyáltalán miért lennék menőbb mint Ő?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy egy nagyon jó barátnőmmel összevesztünk.Az okot nem tudom.Igazából nemis szólalkoztunk össze meg semmi ilyesmi csak egyszer nem szólt hozzám...akkor úgy gondoltam hagyom én is lehet vmi baja van.Aztán tegnap szünetbe sírt.(Szerintem azért mert mindneki csúfolta a haja miatt mert elég rosszul csinálta meg,ehhez képest ma ugyanúgy előrre rakta.Lényegtelen, hogy hogy néz ki.)Odamentünk hozzá a Barátnőmmel de nem szólt hozzánk.Kérdeztük de nem válaszolt semmit.Órán írt egy levelet, hogy az a baja hogy nem az én csoportomba tartozik és ez Őt ez zavarja.Jöttem haza felé és írt egy SMS-t hogy legyek fent MSN-en.Felmentem.Kérdeztem tőle, hogy mi az hogy nem az én csoportomba tartozik.Erre elkezdte mondani, hogy azért mert, hogy én a menők közé tartozok;ha ő ottvan egy fiú se jön oda hozzám,ha pedig nincs akkor egyből körül vesznek; szép vagyok;szép ruhákba járok stb.Megmondom őszíntén abszolút nem értek vele egyet azzal a kivétellel, hogy tényleg csak akkor jönnek oda a fiúk ha ő nincs ott.Persze ez cseppet se zavar mert inkább Ő mint a fiúk.Erről a lányról tudni kell hogy eléggé husi,és rossz természetű néha.Megpróbáltam rövid lenni.Igazából az a kérdésem, hogy miért nem akar velem barátkozni amikor eddig mindig együtt voltunk,együtt mentünk moziba, versenyekre meg minden.Nagyon zavar, hogy ilyen hülyeség miatt veszítek el egy barátot.Segítsetek...mit csináljak?Mondtam neki hogy hülyeség amit mondd de nem enged a szavából...Szerintetek? (L/14)2009. jan. 16. 20:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg ugyanezt elmagyarázni neki.... vagy pl. próbálj meg segiteni neki, úgy, hogy elmentek eggyütt ruhát vásárolni, segitesz neki, h mi állna neki jól...vagy fodrászhoz menjetek el eggyütt, ha meg nincs pénze fodrászra akkor próbáld meg te megcsinálni a haját( én a barátnőimmel gyakran csinálom ezt).. :-) és mondd meg, h semmi baj nincsen vele , nem akarod megváltoztatni , csak segíteni..sztem nem fog meg sértődni ! :-)
2/3 anonim válasza:
féltékeny a sikeredre, ugyanakkor ő nem hajlandó változni ezért
mondd meg neki, hogy nem cikizésből javasoltatok másik frizurát, hanem azért, mert az nem állt jól neki
és ha mindig mindenki ellen lázad, akkor senki nem fog mellé állni.
de a külsőség csak külsőség, a csordaszellem miatt tényleg ne azonosuljon, de a "rossz természete" ellen tegyen valamit
ha szereti a többi embert, akkor fogják őt is szeretni
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Megpróbálok vele beszélni...bár eléggé félek hogy nehogy kiakadjon :S Még egyszer köszi (:
2009. jan. 17. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!