Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy bunkó barátom akit...

Van egy bunkó barátom akit meg szeretnék változtatni. Ezt hogy tehetném meg?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 16:17
 1/10 A kérdező kommentje:
Van egy haverom aki butának mutatja magát (pedig tud ha akar) úgy csinál mintha bunkó lenne (pedig tudom, hogy kedves) és bármit mondok elég perverz dologra fordítja át mint (épp játszik a telefonján) megkérdem megmutatod? (mármint a játékot) dehogy te kis perverz. Aztán röhög egy nagyot a barátaival. Annyit látom és látja mindenki hogy megváltoznak mindenki bunkó lesz tőle és én ettől frászt kapok annyira szeretném hogy megváltozzon. Mikor ebédelek rám néz súg valamit a mellette ülőnek ő is rám néz és egyszerre felnevetnek. Kérlek segítsetek. Nincs ötletetek hogy lehetne megváltoztatni Hogy jó legyen És ne beszéljen csúnyán
2012. máj. 28. 16:18
 2/10 anonim válasza:
Az ilyen bunkó barátokra nem érdemes időt és energiát pazarolni, ha nevet rajtad egy haverjával, akkor nem fog rád hallgatni, nevetni fog a próbálkozásaidon is. Amúgy az ő döntése milyen akar lenni, ha ő ilyen, akkor nem tehetsz semmit. 20/L
2012. máj. 28. 16:22
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi,de muszáj megváltoztatnom akkor is próbálkozom ha bele is halok!
2012. máj. 28. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Az ember a másik embert nem tudja és nem változtathatja meg.Neked nem az a dolgod itt az életben hogy másik szálkáját kihúzd a szeméből,de Te a gerendát észre sem veszed a magadéban.Figyelj inkább magadra.
2012. máj. 28. 16:34
 5/10 A kérdező kommentje:
:)
2012. máj. 28. 16:35
 6/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? ő olyan, amilyen lenni akar, belehalni nem fogsz, de nem is fog sikerülni.
2012. máj. 28. 16:42
 7/10 A kérdező kommentje:
én is meg ő is 11
2012. máj. 28. 17:03
 8/10 anonim válasza:
Akkor még magától is változni fog, ahogy te is, hiszen még gyerek. Türelem. Arra nincs garancia, hogy jó irányba fog változni.
2012. máj. 28. 17:28
 9/10 anonim válasza:
11!! azthittem hogy ugy olyan 13 vagy!! XD
2012. máj. 29. 20:57
 10/10 A kérdező kommentje:
:)hát igen
2012. máj. 30. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!