Egoista embereket hogyan kell kezelni?
Van egy ilyen haverom aki felsőbbrendűnek gondolja magát a társaságnál akit maga köré gyűjtött(nekem van igazam mindig, és ti mind alattam vagytok a ranglétrán)
Dumáltunk 3-an egy sittes emberrel, aki péppé vert már több embert is apróságok miatt(szerinte a tisztelet miatt). Ott lepődtem meg hogy mennyi közös van a kettejük gondolkodás módjába. Azt vettem észre hogy a haverom egyből a sittes alá helyezte be magát a ranglétrán, és olyan idiótaságokban adott neki igazat hogy csak néztem.
Szerintük a tiszteletet csak erővel és lelki terrorral lehet kivívni. Ezt visszanézve az időre mióta megismertem tényleg így van, rajtam is sokszor bevetette. Később megedződtem, és azt hittem csak poénból csinálja nem vettem már komolyan, de most megváltozott a véleményem.
Az ilyen embereket ti hogyan kezelitek? Ez elég rossz tulajdonság ahhoz hogy ne tartsam vele a kapcsolatot többé szerintetek? Én mint mondtam már megedződtem, a trükkjeitől nem érzem magam rosszabbul, viszont elég veszélyes tulajdonság szerintem
Kineveted párszor, amikor befolyásolni próbál, aztán belátja talán, hogy ez nálad nem megy. Talán még fog is tisztelni annyira, mint azt a sittest.
Vagy idézhetsz a StarWarsból....:)
"Mi az jedinek képzeled magad hogy itt integetsz nekem?Rám nem hatnak az elmetrükkök"
"Mindig bocsáss meg az ellnségeidnek. semmi sem idegesíti őket annyira." /Oscar wilde/
Ez azért jutott eszembe, mert le kell sz*rni, már bocsánat. ha ő azt hiszi, igaza, van, akkor hadd higgye, te meg közben csináld, ami szerinted jó, és hadd főjön a feje. Ha senki nem figyelne rá, észrevenné magát. Csak túl sokan hallgatnak a szavára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!