Falu vs. Város - hol élnétek szívesebben? Miért?
Egy nagyváros kertvárosi részén 1 nagy családi házban ahol most is élek.Faluban semmiképpen.Gyerekkoromban falun éltem és nagyon nem szerettem.A többség maradi , konzervatív gondolkodású , szűk látókörű.Én soha nem is voltam jóba a falusiak zömével meg mindig kilógtam közülük.Egyszerűen nem nekem való a falu.
Egy konyhakertem , gyümölcsfáim ,virágaim itt is vannak.
Én egy nagyobb város agglomerációjában, faluban vagy kisvárosban, de annak is minél inkább a szélén, természektözelben.
Okok: szeretem a természetet, a vidéki nyugalmat, ugyanakkor ha valamiért el kell jutnom a civilizációba, akkor ne legyen sok kilométerre tőle. (Amúgy most is így élek)
Öhm, itt a lényeg, hogy falu vagy város.
Köszi az eddigi válaszokat!
Falu.
Miért? Mert szeretem a természetet, nem bírom a szmogos levegőt, a falun más felfogása van az embereknek(általában megtapasztalják fiatalon a kemény munkákat), önellátóság könnyen megoldható(az erdőben, lehet mindent találni pl. gyümölcsök, vadzöldségek, gombák de csak ha az ember ismeri is, hogy mi az. és az mind ingyen van)
Hátránya, kevés a bolt, és drágák is az áruk.
Érdekes válaszok. ^^
A falun el lehet bújni részbe viszont belekötnék. Abban a faluban, ahol a mamám lakik, terjednek a különböző pletykák, mint a futótűz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!