Tényleg "kultúrbunkó" lennék, mert nem ismerek sok filmet?
Igen , egy igazi kultúrbarbár vagy.
Csak vicceltem.Nem vagy ettől kultúrbunkó , én meg TV-t nem nézek soha.Magát a TV készüléket csak DVD lejátszásra használom.
nem :) én is a legtöbb filmet csak reklámból, promóból ismerem.
Mindenkinek szíve joga, hogy hogy áll a TV nézéssel. Én inkább a neten olvasgatok számomra érdekes témákról mintsem 10 perc fimet nézzek 3-15 perc reklámmal. Néha nézek egy filmet a HBO-n meg a híradókat/időjárás jelentéseket szoktam nézegetni.
Eleve aki sok filmet ismer, az sok időt töltött filmnézéssel, ezért nehezen lehet művelt...
Kevés igazán jó film van, és jobb kevés jó filmet ismerni, mint sok rosszat.
A "bunkózóknak" szervezz egy Tarr Béla: Sátántangó filmmaratont a hochkultur nevében, aki túléli a csekély hét órát, csakis az méltó a kultúrember megnevezésre! A többiek pedig azonnal a kultúrpokolra jutnak, ahol a kultúrördög degenerált amerikai tinivígjátékokat forgat a főszereplésükkel.
Egyébként nem, nem vagy "kultúrbunkó".
03:28
Aki túlélte a tarrbélát, annak utána meg kell néznie a Taxidermiát is.
Igen, ha nem ismered a filmtörténet kiemelkedő alkotásait és itt természetesen nem divatfilmekről van szó.
"Eleve aki sok filmet ismer, az sok időt töltött filmnézéssel, ezért nehezen lehet művelt..." - Ember, te aztán ultra gáz vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!