Miért van az Magyarországon, hogy, ha valaki Trianon előtti, KIHANGSÚLYOZOM! TRIANON előtti Magyarországról származik azt utálja a magyarországi lakosság?
Figyelt kérdés
Három hónapi szegedi tartózkodásom alatt annyi embertelenséget tapasztaltam,hogy ennyit életem során nem láttam.Itt(HU)gyerek az anyját,testvér a testvért utálja.Csak a kínai,arab,négus,meg mindenféle fekete faj azt tisztelik.Miért van ez így?#Trianon előtti ország
2012. máj. 24. 08:18
11/16 anonim válasza:
Ez elég nagy általánosítás, egyáltalán nem mindenki ilyen.
A legostobább emberek közé tartoznak azok, akik az erdélyi magyart lerománozzák, a felvidékit meg leszlovákozzák. Az ilyeneket én is pofán tudnám verni.
12/16 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatokat szereztél. Én sem voltam mindenhol tárt karokkal várt magyar, mégsem általánosítok! Egyébként azok közé tartozom, aki értetek, mellettetek szavaztak. Nem egyszer vonultam az utcára a Magyarokért, tehát értetek is. Az írásod most nekem esett rosszul. Néhány vaslelkű ember nem a Magyar Nép!!!
13/16 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak(9:01)üzenem.Nem hiszem,hogy Ön járt valaha ukrajnai iskolában,ahol a gyerekeink MAGYAR anyanyelvükön tanulnak.Az ukrán állam az ilyen iskolákra nem sokat költ, és ha mindent anyagi szemszögből közelítünk meg akkor elérkeztünk a "hobbi magyar" kifejezéshez.Sajnos semmi nemzet öntudata nincs.NYELVÉBEN ÉL A NEMZET!A kultúrára szánt pénzt sajnáljuk,de holmi négus bandák háborúskodásaira milliárdokat felemésztő békefenntartók finanszírozását azt nem.Mert az USA nektek az atyaúristen,úgy ahogy 50 éve a Szovjetunió volt!
2012. máj. 25. 07:07
14/16 anonim válasza:
Az utolsó válaszod tökéletesen megmagyarázza, hogy miért "utálnak" téged, magyarabb akarsz lenni a Magyarországiaknál, és kintről osztod az észt!
15/16 anonim válasza:
Tudod, nem származás kérdése az, hogy kit 'szoktak' utálni.
Minden általam ismert népcsoportból / országból / rasszból ismerek legalább annyi visszataszító jellemet, mint amennyi kiemelkedőt. Szerintem ki mint vet, úgy arat!
16/16 anonim válasza:
Én tisztelem őket,őket tartom a legnagyobb magyarnak
És tényleg szörnyű az itteni helyzet,úgy van ahogy leírtad..
több joga van egy kisebbséginek itt mint egy magyarnak
a sok szerencsétlen megvezetett hülye meg tapsol is hozzá,és a saját nemzete ellen beszél...
egész Európában csak itt van ilyen helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!