Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondoltok Magyarországról?...

Mit gondoltok Magyarországról? Milyen a vezetése, hova tart, lesz-e javulás

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, felvételiző! :) És én már nagyon elvágyok innen. Eddig nekem ez az ország nem nyújtott semmi jót, inkább csak szomorúságot érzek amikor a szüleimre nézek vagy a híradóba. Elvágyok mert tudom, hogy máshol jobban megbecsülik a becsületesen dolgozó és csak boldogan élni vágyó embereket, és mert szeretnék új emberekkel megismerkedni, megismerni az ő gondolkodásmódjukat stb.
2012. jan. 9. 20:50
 1/5 anonim válasza:

tesó én azt mondom ha csak fél évet töltesz külföldön visszavágysz erre a nyomortelepre, most akármit is érzel :)

fél éve vagyok németben és áhhh :S:S:S i love magyarország :) 15/L

2012. jan. 9. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Külföldön megbecsülik a becsületesen dolgozó, ottani állampolgárokat, de a külföldi - hacsak nincs európai szinten komoly szakmai hírneve - mindig olcsó munkaerő, vendégmunkás marad. Sosem fogsz olyan színvonalon élni, mint a hasonló foglalkozású ottaniak.
2012. jan. 9. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetlen dolgot szeretnék hozzátenni a kérdéshez: megértem azokat, akik kétségbeesnek, és nem látnak jövőt, DE: azért emögött igen nagy hangulatkeltés is van, és néha már-már szeretjük sajnáltatni is magunkat. Talán, ha nem dőlnénk be minden negatív hírnek, talán ha nem mindig panaszkodnánk, talán ha összefognánk, mehetne előre az ország. Persze, lehet elmenni, de akkor nem kell számonkérni, hogy miért ilyen, amilyen... Szeretettel kívánom, hogy legyél bölcs, és főleg: optimista!
2012. jan. 9. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy szegény ország ami nagyon jó lehetne ha jobb kezekben lenne.Én nagyon szeretem annak ellenére,hogy ilyen szegény és tele van majmokkal mert ezt az én nagyszűleim hagyták hátra nekem/nekünk.:) ps:ha itt nem vagy boldog külföldön sem leszek az hidd el nekem kérlek!tapasztalatból beszélek az első válaszolónak igaza van
2012. jan. 9. 21:32
 5/5 anonim válasza:

Egyre inkább érzem úgy, hogy kivet magából ez az ország...

Szorgalmas kis emberek vagyunk, mégis jóformán az éhenhalás szélén állunk, mert az a lényeg, hogy a rezsi be legyen fizetve, na meg a lakáshitelünk (ami a kétszeresére nőtt)...

Nem sajnálom senkitől a luxus életvitelt, nem kell nekem Pick szalámi, de legalább ha dolgozunk mint a b@rom, ne kelljen már éhen halnunk!

2012. jan. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!