Ezek tényleg megbotránkoztató vagy megdöbbentő dolgok?
Figyelt kérdés
Olyan tanfolyamra járok, ami munkanélkülieknek van fenntartva. Szóba került, hogy ezután hogyan képzeljük el a jövőnket, mire én azt mondtam, hogy normális állást - tehát nem közmunkát - szeretnék, hogy majd házat tudjak venni. Erre aztán hülyének néztek, hogy mit akarok én a házzal? Hogy miért nem az az első, hogy gyerekem legyen. (Megjegyzem, a tanfolyamon nincs olyan ember, aki az a gyerekpotyogtatós fajta lenne.)2012. máj. 24. 08:04
1/3 anonim válasza:
igazából kevés pár rendelkezik saját házzal. általában eléldegélnek egy lakásban és csak akkor költöznek, ha kezdik kinőni a területüket. ez pedig általában a 2. gyerek érkezésével történik.
2/3 anonim válasza:
Egyre többen felfogják, hogy nem biztos, hogy az a jó, ha áll a pénzük egy házban. No meg gondolom, nem húsz év múlva akarsz gyereket, amikor már kifizetted a házat és valóban a tiéd, hanem előtte. Ez hatalmas kockázat, mert ha belebuksz a hitelbe, még sokkal rosszabb helyzetben leszel, mint előtte. Lehet, hogy ezért néztek furcsán.
3/3 anonim válasza:
Ha csak nem nagyon jól fizet az a normális munka beleőszülsz mire összejön a házra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!