Miért vannak Emósok?
Nem akarnak több figyelmet.
Nem pengével játszadoznak, hanem fájdalmat okoznak maguknak azért, hogy a testi fájdalom elnyomja a lelkit. Ez a Hard Emo, de már írtam. =)
Ha mégiscsak játszadoznak szó szerint, akkor pózerek, stílus másolók, akik divatból lettek emok. Láttam én már rockert, aki nem hallgatott rockot, mert utálta. Minden stílusban van ilyen, csak az emoban felkapottabb lett. Ennyi.
Lili voltam ismét
Nem igaz egyszer 60-at kapok egyszer 30-at utána meg 100%-ot...ilyen nincs, csak az igazat mondtam...
A pengéseket hurt emo-nak illetve tudatlan divat emo-nak hívják
Kedves Lili(23)!
És te meg miért válaszolsz hülyeséggel? ami meg azt illeti ez valóban így van, nem kell elítélni az emokat azért mert azok! de viszont az már gusztustalan amit csinálnak!!
azért álljunk már meg.... mindennek van határa!
a nyáron voltam a szüleimmel Horváthországba és anyám összebarátkozott egy úgyszintén magyar nővel, aki aztán ebénél bemutatta nekünk a családját. ott volt a férje és a 14 éves lányuk. aki tiszta feketében emós hajjal jelent meg. fekete bakancs stb...
aztán együtt lementünk a strandra és mindenkiről szakadt a víz örültünk hogy bemehetünk a vízbe végre. a kis ribanc meg egész végig ott ült a nap ernyő alatt fekete kabátban és fekete bakancsban fekete csőnadrágban fekete sminkben fekete hajjal. és természetesen végig úgy nézett ki mintha valaki percenként arcba rugdosta volna őt. az anyja ott égett miatta és próbálta levenni róla a cuccokat...
csak azt nem értem hogy mire jó ez a nagy világfájdalom??
az okosok azt mondják hogy ez a saját világuk kimutatása és az érzéseik kezelésére szolgál...
aki emo az sem lehet valami szegény... csak rá kell nézni a ruhájára cipőjére stb:...
azért meg kell hagyni hogy nem 1fillérbe kerülnek ezek a cuccok.
KÉRDEM ÉN: MI A BAJJOTOK AZ ÉLETTEL?
ÁH TUDOM MÁR! TALÁN AZ HOGY A SZÜLEITEK ENNI ADNAK NEKTEK? VAGY AZ HOGY VÉGIG KÍSÉRNEK TITEKET EZEKEN A KORSZAKOKON?
VAGY ESETLEG AZ HOGY SEMMIT NEM KELL CSINÁLNOTOK MERT A VALAGATOK ALÁ RAKNAK MINDENT?? hmm ez érdekes:)
és most hiába fogtok itt ugatni nekem hogy minek kell leszólni és lenézni az emókat...
de azért valljuk be... az emósok több mint a fele csak divatból veszi át... ellehet gondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!