Miért vannak Emósok?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mire jó az emó
2009. jún. 28. 20:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

Divatirányzat a serdülők között. A serdülők egy nagy része

depresszios korszakon megy keresztül

A depresszív ember pedig sokat gondol az öngyílkosságra.

Kézenfekvő volt hát, hogy megjelenik egy szubkultura, mely ezt az életérzést közvetíti.

2009. jún. 28. 20:08
 2/19 anonim válasza:
51%

Jaj mindenki ezt az öngyilkosság hülyeséget mondja...pedig nincs is benne semmi ilyen csak néhány hülye terjeszti.

[link]

2009. jún. 28. 20:36
 3/19 anonim válasza:
34%

Én amúgy nem vagyok emo

(előző voltam)

2009. jún. 28. 20:36
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Nos én több emost is ismertem,aki öngyilkosságot kísérelt meg,vagy vagdosta a kezeit.Ez nem jelenti azt,hogy midegyik ezt teszi.
2009. jún. 28. 20:52
 5/19 anonim válasza:
100%
Ha egy emo öngyilkos akar lenni az vagy más dolog miatt van vagy csak divat emo aki amúgyse merné kinyírni magát mert hang :D
2009. jún. 28. 20:55
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Azért vannak emók, mert nagyon jó pénzt lehet leakasztani bizonyos vállalatoknak a ruhákból, kiegészítőkből, zenéből és az egész stílusból úgy általában. Szóval mindig kell valami újat alkotni a vásárlóknak. A cégek nem úgy gondolkodnak, mint az átlagember. Neki fogyasztó, piac ez a szubkultúra, ami egyébként eredetileg nem a vagdosásról szólt.
2009. jún. 28. 21:45
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező, tájékozódj, mielőtt buta kérdést teszel fel.

Az emo zenei részéről már kaptál egy linket előttem, ezért erről nem is írok.

Külső megjelenésre általában sötét smink, színes kiegészítők, csőnadrág, kapucnis felsők, pöttyös, kockás, csíkos felsők, felül tupírozott, enyhén az arcba lógó, alul hosszúra növesztett haj. Nagyjából így néz ki, persze változó.

Rengetegen hiszik azt, hogy aki emo, az öngyilkos akar lenni, depressziós és befelé forduló. Ez nem igaz, hiszen minden emonak ugyan úgy vannak boldog pillanatai, mint neked, csak ők kicsit másképp élik meg, ahogy a stílus nevében is benne van. Egy egy történésen napokon át gondolkoznak, más szemmel néznek a világra, érzelmesebbek, és átadják magukat az érzésnek.

Több fajtája is van.

Saucy-emo, extrém és színes cuccokat hordanak, általában vidámak.

Scene, sokszor összekeverik az előzővel, alaptalanul, itt minden a kinézeten, a látványon alapul, szerintem a myspace- ról indult az egész.

Half'n Emo, ők azok, akik nagyjából érzik a stílus és emo zenét hallgatnak, de ez külsőre nem nyilvánul meg.

Hard emo, depressziósabb, befeléfordulóbb típus, akik vágják magukat, hogy a testi fájdalom elnyomja azt, ami a lelkükben van. Nem akarnak öngyilkosok lenni. Általában feketét viselnek.

Possemo, kiismerhetetlen emberek, akik soha nem mutatják meg a valós arcukat, keményebb zenéket hallgatnak.

Ire emo, haragos, lázadó személyek, nem szeretik az édi és cuki dolgokat, mint pl. a hello kitty és társai, nagyon nem.

Egyszercsak a stílus felkapott lett, és elterjedtek a pózerek. Elindult az ujjal mutogatás, te igazi emo, te divat emo, egyáltalán emo, fujj... és kialakult az emberekben az a buta kép, ami benned is él. A pózerek nem látják az emo lényegét, csak megtetszett nekik a stílus és elkezdtek így öltözködni.

Butaság elítélni őket és azt kérdezni mire jó... ha valaki rocker, az mire jó? Hasonló kérdés.

Egy sítlusirányzat, ami tetszik a viselőjének.

Lili(23)

2009. jún. 28. 22:13
 8/19 A kérdező kommentje:
Akkor miért van az hogy a pengékel játszanak az milyen emó ?
2009. jún. 28. 22:47
 9/19 anonim ***** válasza:
59%
Ha túl sok pénzed van és a szüleid mindent megengednek valamint időd is mint a tenger, akkor tudod sajnáltatni magad.
2009. jún. 29. 00:10
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Azért vannak amiért rockerek, metalosok, diszkósok, punkok, stb, mert tetszik nekik a stílus vagy a zene. A vagdosásnak semmi köze az egészhez. Ugyanúgy vannak rockerek akik szétszabdalják a kezüket, vagy például egyik barátnőmhöz is szinte havonta jár a mentő mert állandóan öngyilkos akar lenni, pedig ő semmilyen stílushoz nem tartozik.
2009. jún. 29. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!