Elveszítettem egy fogadást és így egy elég ciki feladatot kell megcsinálnom. Arról lenne szó, hogy az egyik haverom vett egy Borat-féle fürdőruhát és abban kéne busszal elmennem a város egyik végéből a másikba. Itt van róla egy kép: [link]
Elég vicces, de a kérdés nem kamu. Igazából a tegnapi BL döntőn amikor gólt rúgott a Bayern, akkor abban fogadtunk, hogy már nyernek a németek, vagy sem. Akkor nagyon egyértelmű volt, de hát ez van... :D
2012. máj. 20. 22:40
1/9 anonim válasza:
Hát ne csodálkozz, ha az emberek hülyének fognak nézni. Ez már erősen túlmegy a cikin.
2012. máj. 20. 22:43
2/9 anonim válasza:
figyelj, a fogadásban gondolom nem volt róla szó, hogy arra a fürdőruhára más ruhát nem vehetsz fel, úgy, hogy azt elrejtse :D
2012. máj. 20. 22:49
3/9 A kérdező kommentje:
De, arra külön kitértünk. :D Nagy Bayern szurkoló vagyok és akkor már extázisban voltam. Állnom kell a fogadást. :D
2012. máj. 20. 22:57
4/9 anonim válasza:
mennyire baromságnak tartom a fogadásokat...
2012. máj. 20. 23:12
5/9 anonim válasza:
"A fogadás az fogadás." - szokták volt mondani. Legközelebb finomabb tétben fogadsz, vagy elfelejted az egészet. :P
Szóval ciki is meg nem is. Mert ugye állod a fogadás következményét, ez a része nem ciki, hanem becsülendő. A szitu viszont (hiába szépítjük) ciki. A Borat pántja alá csúsztatsz egy táblát ráírva a tanulsággal: "aki fogad, az így járhat" - talán picit enyhíthet. Vagy elhívod a havert, mert hát meg kell győződnie róla, hogy végigcsinálod. Viszont akkor folyamatosan szóval tartod, így nyilvánvaló, hogy veled, azaz a Borat-os sráccal együtt utazik, ergo ő is kap a zuhanyból. Lehet, hogy ez ösztönző lesz arra, hogy lebeszéljen az egészről, és ha már ő beszélt le, akkor mentve vagy.
2012. máj. 21. 01:08
6/9 anonim válasza:
Ciki eléggé, de szerintem tedd meg, és olyan módon ahogy az 5. mondta! Kihagyhatatlan emlék lesz, még számodra is. :) Bár egy feles nem ártana előtte. :D
2012. máj. 21. 01:39
7/9 anonim válasza:
Égő nagyon.De ha összefutnánk így az utcán,akkor feldobnád a napomat:)
2012. máj. 21. 16:25
8/9 anonim válasza:
Szia, a problémád egyszerűen megoldható, ha az időpontban nem egyeztetek meg. Az első hajnali vagy az utolsó éjszakai járaton már nem szoktak tolongni, így minimális annak az esélye, hogy ismerősökbe fuss. A hitelesítés érdekében megkérnék valakit, hogy tartson velem, illetve ezt a barátomat arra is megkérném, hogy egy bő és hosszú kabátban üljön le mellém az utasoldalra, így is takarva engem, ugyanakkor ezzel még nem szegsz szabályt. A legfontosabb pedig, hogy ne engedd magad lefotózni így, mert ha a képek kikerülnének egyes netes oldalakra, az volna ám csak ciki. Így nem vagy gyáva, mivel megfelelően teljesíted a fogadást, de egy kis furfanggal a méltóságodat is megőrzöd. Végezetül pedig hacsak nem vagy mazochista vagy nem szenvedsz feltűnési viszketegségben, maradj ki az ilyen fogadásokból. (Amúgy kétlem, hogy a srác postával uszkve 10000 forintért rendelt volna egy ilyet a szülei bankkártyájával, úgyhogy vagy ő szivat téged, vagy te a válaszolókat)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!