Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Másoknak is ilyen negatív...

Másoknak is ilyen negatív tapasztalatai vannak az oroszokkal?

Figyelt kérdés

azokkal, akik itt élnek Mo.-on.

összehozott párral a sors. pl. volt 1 gyerekkori haverom akivel sokat játszottunk. most köszönni se bír, mintha felsőbbrendűnek érezné magát, vagy nem is tudom.

aztán volt egy pasim, ő lelkileg folyton terrorizált, azt élvezte hogy szenvedek.

az anyja egyszerűen keresztülnézett rajtam, minta nem is léteznék.

aztán volt egy másik pasim, ő meg perverz volt és szintén csak szekált folyton.

egy évig előtte tanultam oroszt, ott a tanár viselkedett úgy hogy minden jókedvet elszippantott, az ember félt megszólalni, mert egyet hibázott és majd leharapta a fejét.

akik oda jártak, azok közül volt 4-5 emberke, akiknek anyjuk/apjuk orosz. ők külön klikkbe tömörültek, mindenkit kigúnyoltak aki nem orosz, és ők is ilyen felsőbbrendűséget éreztettek, mintha többek lennének másoknál.

mindig keserű képpel mászkálgattak föl-alá, sokszor hozzájuk se lehetett szólni, mert akkor te voltál a hibás.

egyetlen normális nővel találkoztam, a gyerekkori haverom anyjával.

másoknak is ilyenek a tapasztalataik?

én részemről már szóba se akarok állni 1 orosszal sem :/

2012. máj. 18. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem inkább pozitív tapasztalataim vannak velük..vannak orosz származású ismerőseim itt Mo.-n, de vannak Oroszországból levelezőpartnereim. Velem teljesen normálisak.
2012. máj. 22. 21:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Oroszországban élek és ilyesmit nem vettem észre.Egyébként az oroszok mindig és mindenhol klikkbe tömörûlnek. Lehet hogy nemvolt velük szerencséd.
2012. júl. 2. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!