Ilyen esetben lehet-e a hatóságok segítségét kérni, és ha igen, kiét?
Egyetemre járok. Van egy fiú, aki iszonyatosan bunkó, tiszteletlen módon, mindenféle határt átlépve cseszeget, azért, mert az életvitelünk, és a tanulási szorgalmunk nagyon eltérő. Sosem kerestem vele a bajt, de nagyon nagyon aprócska megjegyzéseket magára vesz. Belső, magánéleti problémáimnak jár utána és szembesít vele, engem okolva és minősíthetetlen stílusban. Szabályos lelki terror amit művel, és amit meg mer engedni magának másokkal szemben.
Nem tudom, mit tegyek, mert nekem ez sok, nem is keresem a társaságát, de mégis heti szinten kapok tőle. Elegem van, nem akarok folyton miatta sírni. Az "üljetek le és beszéljétek meg" megoldás nem működik vele, mint ahogy a "tegyél rá magasról" megoldás se, mert akit már terrorizált valaki ilyen szinten, az tudja, hogy az ilyenen nehéz túllépni. Olyasmi érzés ez, mint amikor általános iskolában rászállnak valakire, csak ez felnőttkorban, egyetemen megy. És sokkal megrázóbb lekileg, mert felnőtt emberek még sokkal jobban meg tudják sérteni egymást.
Kihez forduljak segítségért?
az az igazság hogy szinte lehetetlen ezt megoldani
engem addig cseszegettek amig az egyik srácot felnem kentem a szekrényre
megmutattam hogy kemény csajszi is tudok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!