Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok ki verekedett már...

Lányok ki verekedett már cigánylánnyal?

Figyelt kérdés
A barátnőmbe belekötött egy cigánycsaj, veréssel fenyegeti. Többször bunyózott már állítólag a másik lány, bár én nem láttam még bunyózni. Aki verekedett már cigánycsajjal, mi a tapasztalata?

2012. máj. 18. 08:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
*buliban... elnézést!
2012. máj. 20. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:

fhúú. :@

gyűlölöm ezeket. nem vagyok rasszista, sőt! van egy cigánylány barátnőm is, már 8 éve...

de! a legtöbbjük egy undorító, nyálát verő kis p*csa, csak mondani tudják a magukét, persze élesben már nem megy nekik... (ittenieknek).

Alsós koromban osztálytársak voltunk egy cigány fiúval, folyton nekilökött a fogasnak, nem egyszer fájt nagyon, aztán 4.-ben fogtam magam, és egy baromi nagyot rúgtam oda. megérdemelte :) azóta nem piszkál :DDD

2012. jún. 23. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!