Lányok ki verekedett már cigánylánnyal?
Pár éve engem is piszkált egy cigánylány. Én nem foglalkoztam vele.De ez még jobban dühítette. Én úgy voltam az egésszel,hogy nem fogok az ő szintjére lesüllyedni,de ha nekem jön,akkor megvédem magam.Egyik nap amikor jöttünk ki a suliból a nagy ordibálásával elérte,hogy tömeg keletkezzen,így felhívta magára a figyelmet.Végig kötekedett,én meg csak álltam,és annyit mondtam neki,hogy jobban jár ha elenged.Nem hitt nekem.Verekedni nem tud,csak mint a kos előre törni,és fellökni akarja a másikat.Inkább arra ment volna,hogy megtépje a hajam,és a körmeit részesítette előnyben.De nem tudta,hogy versenyszerűen sportolok (aikido) Nekem még 1 percembe sem került,hogy padlóra küldjem.Amikor harmadjára nyalta fel a földet,abbahagyta a vagánykodást.Innentől kezdve sosem volt semmiféle afférom a cigányokkal.
21/L
Köszi az eddigi válaszokat. Első, nem semmi lehetett, ahogy meglepődhetett a csaj, mikor párszor padlót fogott. :)
Második és mindig nyertél ellenük? A hajtépést én nem szeretem, nekem pl nagyon fáj, mikor tépik :S
egyszer az egyiket megszabaditottam a pierciengjetol a ver is latszodott,, es a haja egy reszetol is, mivel o kezdte es arra hajazotr.Sajnos rendort hivtak rank...de nem lett semmi bajom belole hala h van egy ugyved ismerosom, aki kimagyarazott meg ott helyben.
egy esetnel pedig fifty-fifty volt, mert az elejen ugy gondoltam nem alacsonyodok le a szintjere, es csak vedekeztem.Szerencsere a baratom kozbelepett.
egyszer egy nekem vagta a telefontoltojet, amiert megelegeltem h allandoan penzt ker tolem, de soha nem adta meg.egyszer megtagadtam Tole....a vegeredmeny ez lett.ATan hivtam a fonokseget , semmit nem csinaltak, en pedig fogtak es akkorat a loktem rajta teljes erobol h padlot fogott a mocskos felvere.Allitom ezek meg rosszabbak mint a teliverek.Remelem a valszom nem moderaljak.Mostanaban az oszintesegem miatt allandoan torolik a valaszaimat, ma meg a kerdesemet is.Sebaj.:)
első vagyok.Miért kellett lepontozni?? Mert megvédtem magam??Vagy mi a rossz a válaszomban??
Az igazság az,hogy én semmit nem csináltam,csak a tanult mozdulatokat.Ő nekem rontott,én félreálltam,és a karját egy aikidos mozdulattal kicsavartam úgy,hogy földre esett.Majd ott hagytam,hogy biztos ennyi elég neki,észhez tér.
De nem! újból támadt,én újból védekeztem,és újra padlóra került.Akkor már mondtam,neki,hogy nyugodjon meg,mert semmi értelme annak amit csinál.De harmadjára is keménynek hitte magát.Csak jött mint a buldózer,közben meg olyan káromkodások hagyták el a száját amit én életemben nem hallottam még.Harmadjára már a haverjai is mondták,hogy fejezze be,mert semmi értelme nincsen ennek az egésznek.Na akkor befejezte.Én nem vagánykodtam,Igyekeztem nem okozni neki maradandó sérülést.Nem támadtam meg,hiszen az önvédelmi sportok aranyszabálya,hogy csakis önvédelemre használhatod,Támadásra nem.
De függetlenül attól,hogy évek óta sportolok,hazudnék ha azt mondanám,hogy nem féltem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!