Valaki verekedett már roma lánnyal? Állitólag jol verekednek és kemények, igaz ez?
Figyelt kérdés
Olyan lányok válaszát várom ,akik már kerültek konfliktusba cigány csajokkal2011. márc. 23. 22:36
1/10 anonim válasza:
Nagyon harciasak, mert hozzá vannak szokva a verekedéshez.
2/10 anonim válasza:
Hajat tépni tudnak, az fix! :D
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, netán nektek is volt már bunyótok velük, vagy láttatok ilyet?
2011. márc. 23. 22:51
4/10 anonim válasza:
Igen, máma este a Tényekben. A két rendőr alig tudta szétszedni őket.Azért a karperec már lenyugtatta a harcias amazont.
5/10 A kérdező kommentje:
Hm...nem láttam...még várok történeteket, köszi!
2011. márc. 23. 23:33
6/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de elárulod, hogy miért érdekel ez?
Nem lehet általánosítani, valamelyik jobban verekszik, ez nem csak a cigányoknál van így. Tény, hogy harciasak, mivel általában ott áll mögöttük X számú hím, így bármit meg mernek tenni.
7/10 anonim válasza:
Én fiú vagyok.
Még általánosban volt egy cigány "lány" az osztályban, ami szünetben hülyét csinált magából, én erre rámutattam neki, röhögött rajta az egész osztály, de nem fogta fel, hogy a saját hülyesége miatt. Erre letámadott és véresre karmolta mindkét oldalt a nyakamat, amikor letéptem magamról a mancsait, amikor fojtogatni próbált.
Aztán még ő volt felháborodva, hogy leszedem magamról a mocskos mancsait.
Úgy verekednek, mint egy pszichopata őrült macska.
8/10 A kérdező kommentje:
ebben egyet értek sztem is ugy verekednek mint az örültek.. torokra fejre mennek egyből meg gyomorra...
2011. márc. 27. 21:32
9/10 anonim válasza:
Tanulmányozz Józsi barát, és Maunika epizódokat. Azokban rengeteg roma verekszik.
10/10 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=nuFvMEKJRsM tessék! gyönyörködj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!