Minek neveznétek Sheldont az Agymenőkből?
A minap gondolkoztam rajta, hogy mi bajom lehet. Ugyanis, ha le kéne írnom magam, totálisan olyan kép rajzolódna ki rólam, mint a fent említett karakterről. Vagy Abedről a Community-ből.
Azaz, kockulok látástól vakulásig, sorozatokat, filmeket tekintve 20 évre visszamenőleg ismerem a legtöbbet, ilyesmi. A népszerű, popkult és kevésbé éljenzett médiacuccokba vagyok belebolondulva. Superman-es pólóban járok, meg ilyen geek cuccokban.
Viszont feltűnt, hogy a legtöbb hasonló korú emberke, már csajozik végkimerülésig. Na, ezt nem értem. Eljön az ember életében az a perc, amikor bekattan neki, hogy igen, el kéne kezdeni? Én általában a felém közeledőket gyorsan lekoptatom, mert nem "érdekelnek".
Elblogolgatok a tech-es dolgaimról, eljárogatok suliba, jól elvagyok, semmi bajom.
Attól eltekintve, hogy létezik, hogy megragadtam egy 10 éves szintjén? :D (Ja, és idegesítően tudálékos vagyok, azt mondják.)
Szerintem inkább Asperger-szindrómában "szenved", azért még csak kis részben tekinthető autistának.
Egyébként én szexinek találom a karaktert. Mondjuk én valamiért gerjedek az ilyesmire - mindig azt akarom lefektetni, akit az ilyesmi nem érdekel. (Aki meg engem akar azt elküldöm, mert untat.)
Na de komolyra fordítva a szót, lenyűgözőnek találom Sheldon-t, a tudálékosság és a mindenre odafigyelés nálam szinte már elvárás, így ez engem nem idegesít. Mindig rosszul vagyok, ha arra gondolok, hogy valaki mással lakjak együtt, de Sheldonnal megkönnyebbülés lenne együtt élni. A roommate agreement pedig nagyszerű dolog! :D (Nálam van friendship agreement is, persze már kevés ember elé merem odatenni/vagy "átímélezni".)
Szerintem semmi probléma nincs veled. Én is inkább a hobbijaimat és a munkáimat részesítem előnyben, nem különösebben vágyom az emberi kapcsolatokra. Alapvetően a párkapcsolat és a szex is hidegen hagy. Bár ez utóbbi néha foglalkoztat, ha valami csoda folytán megfelelőnek tűnő emberrel találkozom.
S most a közhelyek, de tényleg csak ezt tudom tanácsolni: Tedd azt, amitől jól érzed magad. Csakis magadnak akarj megfelelni. Attól, hogy az emberek szerint az normális, ha párkapcsolat kialakítására törekszik az ember, az még nem jelenti azt, hogy az az egyetlen út. Sőt, az sem biztos, hogy az a helyes út. Ha téged boldoggá tesz az, amivel foglalkozol akkor miért változtatnál ezen? Csak akkor nem élsz teljes értékű életet, ha neked is hiányzik az, ami nincs jelen az életedben.
Ha egyszer teszem fel nem utasítanád el a hozzád közeledőket, rádöbbennél, hogy nem olyan rossz dolog a társas kapcsolatok ápolása; valamint emlékeztetnélek, hogy Sheldonnak is vagy egy Amy-je... :)
Ja! Még egy. Okos is vagy, vagy csak tudálékos? Ha valóban hasonlatosnak érzed magad Sheldon-hoz, akkor valószínűleg nem csak a sorozatok és számítógépes játékok világában vagy otthon, hanem a tudományokéban is, ezen felül rend- és tisztaságmániás vagy és ragaszkodsz a pontossághoz mindenben. Ugyeee?
Ha már Sheldonról van szó, akkor a kérdésre válaszolva: Puszedlinek. Tudjátok, a Mimója miatt;)
egyébként én ugyanilyen voltam, lány változatban 17-18 évesen. Visszagondolva szörnyű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!